autor:

»

Restaurant Barroco

Iasi - Piaţa 14 Decembrie 1989 Nr. 2, loc. Iasi

Alte restaurante din zona

Restaurantul Barroco pare un bastion al eleganţei clasice, cu mobilier din lemn nobil şi cu decorări atent evidenţiate. Puteţi alege între recomandarea maestrului bucătar şi lista de menu, pentru a avea o experienţă culinară deosebită, asortată cu sortimente de vinuri alese.


În accepţiunea de astăzi, fine dinner este un concept mai poliglot decât oricând. Este un melanj de diverse bucătării, totul pentru încununarea unei experienţe culinare aparte. Şi stilul de gătit s-a schimbat în acord cu secolul 21. O bucătărie modernă trebuie să îmbine tradiţionalul francez, modernul mediteranean şi minimalismul oriental. Mâncarea trebuie să fie delicată şi proaspătă, cu arome directe, folosind produse proaspete care lasă ingredientele să vorbească pentru sine.

Ambianţa elegantă şi relaxantă contribuie alături de meniul atent ales la ceea ce se numeşte o experienţă culinară unică.
  • 1 impresie despre restaurantul Restaurant Barroco  • Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

  • Won Zhai , 28 Decembrie 2008

    Meniurile sunt melanjuri de gusturi ale bucatarilor care au mai lucrat prin Italia la cate o pizzerie si incearca sa pacaleasca pe necunascatori cu denumiri sofisticate de preparate fara gust ,culoare,senzatii gustative fine. O casa mare cu servicii mici in toate departamentele! Comentarii nu e bine sa faci ,caci risti sa primesti explicatii de la guarzii bucatari si alti baieti destepti. Se fumeaza mult , orchestra canta tare , nu te aude vecinul;e bun doar pentru afaceristii destepti ...

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

102 din
Iasi

Villa Pizza

11 comentarii

Specific International