autor:

Laszlo_Huny

»

Restaurant Casa Telegdy Haz

Sovata - Str. Principala 1089
Sat. Praid

Alte restaurante din zona

Dragi Oaspeţi,
De-a lungul anilor am pus accent pe bunătăţile din bucătăria secuiască. Această ofertă nu ni s-a părut îndeajuns şi am diversificat oferta noastră cu un bogat sortiment din bucătăria ,, vecinilor,, noştri. În cei 17 ani trecuţi de existenţă am adăugat în meniul nostru ciorbele de legume, iar ciorba de burtă tradiţională am transformat-o puţin conferindu-i un iz local prin adăugarea de boia şi preparând-o mai groasă decat ciorba de burtă clasică. Am putea să vă povestim astfel despre fiecare preparat al nostru din meniu, dar mai bine vă lăsăm sa descoperiţi fiecare bucată.

Am vrut să extindem mai mult paleta bunătăţilor locale astfel ca anul acesta dorim să vă facem cunoscut mâncărurile tradiţionale ale păstorilor şi oamenilor de munte. În meniu veţi vedea marcat separat pe lângă preparatele tradiţionale ale bunicii şi aceste bucate simple, delicioase, un pic adaptate gusturilor zilelor noastre.

La pregătirea meniurilor noasrtre folosim pe cât posibil materie primă locală sau de la firme cu desfacere locală. Astfel, să nu vă surprindă unele produse ca smântâna care nu este albă ci puţin gălbuie şi mai grasă ca cea de la ţară. Nu folosim amelioratori, potenţatori de arome, doar condimente naturale, unele pregatite chiar de noi. De aceea mâncărurile noastre nu numai că sunt bune, dar sunt şi sănătoase.

Bucurați-vă de cavalcada gusturilor. Dacă aţi fost mulţumiţi, împărţiţi ce v-a plăcut pe pagina de facebook a restaurantului. În cazul în care aveţi sugestii în scopul de a îmbunătăți serviciile noastre, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa transtur@praid.ro.

Poftă bună! Distracţie plăcută!
 • 2 impresii despre restaurantul Restaurant Casa Telegdy Haz
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Dumitrescu Romulus , 16 Septembrie 2014

  Superb atat ca si pozitie ,design ,mancare buna si servire exemplara .Preturile mult mai joase decat in alte locatii din zona .Ospatarita Idiko o foarte buna sfatuitoare in a alege meniul si tot timpul cu zambetul pe buze .Multumim casei!

 • Fara foto
  Duca Maricica , 03 Mai 2014

  Chiar acum mă aflu împreună cu soțul și niște prieteni la Praid. Aștept să se trezească toți pentru a vă trece din nou pragul. Suntem de două zile aici și am luat masa doar la dvs. Mâncarea, personalul localul e de bun gust. Felicitări!

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

14 din
Sovata

Edelweiss

1 comentariu

Specific International

Parc

0 comentarii

Specific Romanesc
Adauga reteta
Adauga articol