autor:

sweettreasures

»

Restaurant Cortez

Cluj - DN1-E60,in localitatea FELEACU,la iesire din Cluj-Napoca,spre Alba-Iulia

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

E la doar cateva minute de aglomeratia si zgomotul orasului,intr-o ambianta placuta si relaxanta oferita de designul localului ce pare desprins din povestile de odinioara al principilor si voievozilor de pe meleagurile transilvane.Inconjurati de natura, peisajul zonei fiind mirific si oxigenat de catre padurile aflate aici.Personalul este extrem de ospitalier iar servirea este profesionala.
 • 3 impresii despre restaurantul Restaurant Cortez
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  cosma daniel , 28 Aprilie 2012

  Am facut nunta aici in 2011,august,doamna care se ocupa cu restaurantul pe langa faptul ca este profesionista si are experienta(Restaurant Coral din Cj)este...pe faza si are un personal instruit de cea mai buna calitate(cel putin seful de sala imi citea gandurile...).Am primit o camera,am adus ce bautura am vrut iar mancarea a fost exact cum am degustat-o.La inceput am fost un pic reticenti privind locatia,cum vor ajunge nuntasii(de fapt cum vor pleca)dar am riscat si am primit felicitari de la cei mai greu de nultumit,deci nota 10 Cortez.

 • Fara foto
  Dan , 21 Decembrie 2011

  Am sarbatorit o onomastica si din batura pe care am dus-o ni sa "retinut" o mare cantitate neconsumata ! In plus pentru comanda de la bar s-a solicitat 400 ron, pentru niste sucuri si o bere fara alcol. Sunt de o nesimtire materiala extraorinara. Sa fiti atenti la decontare. In rest ...nu a fost rau.

 • sweettreasures
  sweettreasures (Chef de cuisine) , 20 Iunie 2009

  Personalul este foarte amabil.Esti intampinat inca de la intrare,asezat cu grija la masa.Ti se explica frumos care sunt specialitati.Mi-a placut tare mult.Mancarea este foarte buna,iar decoratiunile medievale sunt cu adevarat deosebite.Un loc placut pentru o cina in doi sau o nunta,fiind un restaurant spatios.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

137 din
Cluj

Aroma

16 comentarii

Specific International

Olimp

3 comentarii

Specific International
Adauga reteta
Adauga articol