autor:

Fara foto

»

Restaurant Domlux

Timisoara - Strada Eroii de la Paulis, nr.3-5,

Alte restaurante din zona

Un restaurant de nota 20 dupa parerea mea,deci chiar e ok ,acum 2 ani am avut banchetul acolo chiar mi-a placut:XSper sa va placa! ! ! !

Venind in intampinarea clientilor sai, cu privire la asigurarea serviciilor de protocol in regim de restaurant, intr-un cadru adecvat mediului de afaceri, American Catering Network a pus la punct aceasta investitie tinand cont de cele mai rafinate si exigente standarde in domeniu.
In egala masura ne-am gandit atat la organizarea de evenimente cu caracter economic si social atat de necesare socializarii intre partenerii de afaceri cat si la tinerii care doresc sa aiba alturi de ei cele mai indragite persoane in ziua in care isi unesc destinele. In consecinta una dintre cele mai importante activitati din cadrul companiei este aceea de organizare de evenimente private in cadrul complexului si nu numai. Prin colaborarile de traditie pe care American Catering Network le-a dezvoltat de-a lungul anilor suntem in masura sa punem la dispozitia clientilor nostri cele mai bune servicii auxiliare oragnizarii evenimentelor din punct de vedere calitativ si economic
Vinurile vor putea fi alese dintr-o gama diversa sau va pot fi recomandate de catre un specialist.
 • 0 impresii despre restaurantul Restaurant Domlux
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

 • Specific:
  Unguresc
 • Adresa:
  Strada Eroii de la Paulis, nr.3-5,
 • Oras:
  Timisoara
 • Telefon:
  (+40) 0256 294 613 / (+40) 0723 001 263
87 din
Timisoara
Adauga reteta
Adauga articol