autor:

»

Restaurant Expo

Iasi - Bl. Carol I , Parc Expozitiei, Iasi

Alte restaurante din zona

Restaurantul Expo, situat in Parcul expozitiei, foarte aproape de Gradina Botanica Iasi va astepta cu preparate din bucataria internationala. Are capacitate de 40 locuri, 2 saloane fumatori si nefumatori, iar in perioada verii sunteti invitati si pe terasa!
 • 8 impresii despre restaurantul Restaurant Expo • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Iulian , 28 Februarie 2012

  Sunt foarte multi oameni rautaciosi....am mancat in vara anului trecut,si mancarea a fost foarte buna,nu este un restaurant pentru mana oricui..doar pentru cei cu pretentii...

 • iulia , 23 Mai 2011

  teapa mare! o saramura de pastrav 54 lei, fara sa fim informati daca produsul este la gramaj sau la portie! Rusine! Ospatarul nu stie nici ce contine o salata, nu are ecuson... Nu recomand nimanui sa fie tras in teapa!

 • gabi , 22 Mai 2011

  cea mai mare teapa luata la un restaurant! In meniu nu este precizat ce contine fiecare preparat, nici gramajul, iar pentru o saramura de pastrav am dat 54 lei!!! nu am fost informati de faptul ca pretul e la gramaj, nu la portie! Ospatarul nu stie nici macar ce contine o salata! Nu merita banii!

 • IOANA ANDREI , 05 Februarie 2010

  Am fost in luna ianuarie;foarte frumos ca si atmosfera ;decoratiunile........o combinatie placuta de culori si tablourile din restaurant absolut superbe;iti sa senzatia ca vei manca la standarde mari;curatenie si bun gust;serviciile.....poate ca ospatarii sunt uneori foarte atenti.....si te pot irita;insa isi fac treaba; preparatele......da ;am mancat foarte bine;si mancarea avea gust;nu era ceva reincalzit;era ceva proaspat;cel putin mie asa mi-a lasat impresia;preturile....nici mici nici mari;dar suficient de bune ca sa nu gasesti orice alcoolist cu impresii pe langa tine;recomandat din punctul meu de vedere pentru o cina romantica sau o intalnire cu prietenii ori familia intr-un mediu intim si primitor;cel putin asta am simtit eu !

 • samson dicu , 12 Decembrie 2009

  Am trecut in decembrie 2009 pe acolo. Exceptionala locatie, senzatia de cuib primitor in mijlocul padurii. Din pacate lucrurile bune se opresc aici. Asteptarea pentru a fi intrebati ce vrem 15 minute. Bucatarie 35 minute, in conditiile in care am cerut prim fel supa ( era gata facuta ). Gustarea rece ( da, a venit prima in 35 de minute ) cu mari pretentii in meniu si absolut banala in realitate. Preturi in general pentru toate buzunarele ( pline ); mi s-a parut exagerat de scumpa consumatia in raport cu cantitatile servite. Calitatea bucatariei: excelenta. Pacat de intentie si de locatie: e pitoresc si facut sa platesti mai mult decat ti se ofera. Asta e.

 • elena , 21 August 2009

  Intamplator am gasit acest mesaj si v-as ruga domnule Catalin Trofin sa-mi atasati pe un mail o copie a bonului fiscal pentru a cerceta ce s-a intamplat;mailul este restaurant_expo@yahoo.com; nu pot altceva decat sa-mi cer scuze pentru cele intamplate si sa va rog sa ma ajutati cu mailul pentru a incerca sa analizez;pe bon apare numele celui care v-a servit si asa pot sa investighez;incidente au mai fost poate care nu au ajuns la mine insa atunci cand le aud vreau sa le repar; va multumesc anticipat; Elena Salavastru

 • Catalin TROFIN , 28 Iulie 2009

  Am fost sa srbatorim o aniversare pe 26.07.2009 oar 19 ( patru persoane ) . Am ajuns...totul parea sa fie ok. A venit ospatarul , a luat comanda ....si dupa 20 minute a venit cu o parte din mancare...dupa alte 15 minute a venit cu partea a doua....o parte din invitati inca nu primisera ce comandasera...asteptam...cheman ospatarul....intrebam...scuze..inca 15inute si vine toata comanda. Cand incepem sa mancam ne dam seama ca patronul restaurantului a concediat bucatarul si angajase sa faca mancare femeia de servici....toata mancarea parca era facuta de un neavenit...portii foarte mici...si la urma surpriza....pret de "hilton" Concluzie... mancare de foarte proasta calitate ...portii foarte mici....preturi foarte mari. Catalin TROFIN P.S Voi posta si numarul bonului fiscal...poate patronul isi va da seama....ca nu vrem decat sa ii atragem atentia ca se indreapta in ....jos. Angajati totusi un... bucatar domnule patron !!!!

 • dc , 29 Iunie 2009

  Preturi: destul de mari. Servici: sub zero. Calitatea preparatelor: greu de precizat, am primit jumatate din ce am comandat pana la momentul la care ne-am enervat definitiv. Chelenrul considera ca ne face o favoare persoanal ca ne aduce cate ceva din ce se comandase. Sustinea sus si tare ca restul nu fusese comandat. A durat jumatate de ora sa primim bauturile. Pacat de amplasament. Daca aveti nervi, bani si timp de tocat aiurea , acela e locul.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

 • Specific:
  International
 • Adresa:
  Bl. Carol I , Parc Expozitiei, Iasi
 • Oras:
  Iasi
 • Telefon:
  +40-232-262052
102 din
Iasi

Villa Pizza

11 comentarii

Specific International