autor:

Deea

»

Restaurant Hermania

Sibiu - Sibiu, Str. Filarmonicii nr. 2, jud. Sibiu, 550165

Alte restaurante din zona

Bine aţi venit în clădirea vechii Filarmonici ! Aici, în centrul burgului medieval Hermannstadt a fost, din 1887, sediul Corului "Hermania". Sala cu ferestre mari boltite, cu şemineu şi mezanin sunt o atracţie unică.
Farmecul autentic vi-l aduc ospătarii în costume tradiţionale săseşti şi ambientul muzical tipic german. La noi puteţi savura gustul tradiţional al bucătăriei săseşti. Într-o seară intimă dar şi la o petrecere, descoperiţi o bucată din istoria muzicală a burgului medieval Sibiu.
 • 5 impresii despre restaurantul Restaurant Hermania
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Roxana , 13 Decembrie 2014

  Organizare groaznica! Ospitalitatea si profesionalismul lasa mult de dorit.

 • Fara foto
  dascalu elena , 21 Aprilie 2014

  locatie centrala, local tipic german, mancare excelenta, personal mai mult decat amabil, servire prompta, parca esti in alta lume... iar preturile sunt absolut rezonabile. Nimic de reprosat, recomand cu multa caldura

 • Fara foto
  dreamwind55 , 14 Februarie 2011

  De Valentains, Hermania, care used to be restaurantul meu /nostru preferat s-a gandit sa ofere 3 invitatii pentru castigatorii concursului din Sibiul 100%. Fain premiu, mi-ar fi placut si mie. Soarta a facut ca cina romanticoasa sa fie castigata de prietena mea Si, tananana... ajunge ea cu sotul, frumosi si la 4 ace, si... nu mai sunt locuri. Veniti maine. AUDE? De ca naiba pui premiu cine de Valentines daca nu rezervi locurile pentru castigatori? Ah da, nu plateau... Si sa nu uitam... Kaiserschmarrn nu se mai fac. De ce? Prea complicat dom-le, pentru o singura persoana... Auf Wiedersehn, Hermania.

 • Fara foto
  Magda , 15 Decembrie 2010

  Hermania era un loc unde mergeam cu drag pentru ca gasesti si altecva decat vesnicul "gratar cu cartofi prajiti". Dar daca trebuie sa astepti 40 de minute pentru cateva ceaiuri/sucuri si deserturi (intr-o zi de luni,cu localul ocupat in proportie de 30%!), nu-ti mai place. Si foaia aia de aluat cu gust si forma de talpa unsa cu magiun ieftin, nu este in nici un caz "Streuselkuchen mit Pflaumen", ci o oroare sinistra. Pacat!

 • Deea
  Deea (Chef de cuisine) , 08 Aprilie 2009

  Atmosfera relaxanta, decor tipic sasesc, incepand de la uniformele chelnerilor care reprezinta portul traditional sasesc si continuand cu amenajarea propriu-zisa a restaurantului si muzica ambientala. Servirea este prompta si mancarea delicioasa. Preturile variaza de la foarte ieftine, medii si ridicate, in functie de complexitatea preparatului.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol