autor:

Fara foto

»

Restaurant Hotel Atlantis Tulcea

Tulcea - Str Spitalului nr 32, loc. Tulcea

Alte restaurante din zona

Oricarui mic detaliu din acest restaurant de clasa ii este data toata atentia: atmosfera romantica, terasa de vara; vesela de portelan si bineinteles excelenta bucatarie traditionala romaneasca si nu numai, care foloseste cele mai proaspete produse de pe piata. De asemenea, ne putem ocupa si de persoanele care servesc mancare vegetariana fara nici o problema.

Multi dintre oaspetii nostri rezerva restaurantul pentru a sarbatori ceva special, cum ar fi: o zi de nastere, o casatorie sau o aniversare. Oaspetii nostri stiu ca noi le putem oferi ceva cu adevarat special, o seara romantica de neuitat intr-o perfecta simfonie cu cele mai importante momente din viata lor.

Salonul restaurantului cu o capacitate de 300 de locuri este multifunctionatl, fiind dotat cu instalatie de sunet, putand fi organizate mese festive, intruniri de afaceri, conferinte si nu numai...

Terasa de vara a acestuia dispune de asemenea de 120 de locuri.
 • 1 impresie despre restaurantul Restaurant Hotel Atlantis Tulcea
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  mariana , 02 Ianuarie 2013

  La cumpăna dinte ani am ales localul ATLANTIS doar ptr faptul că in urmă cu alți7ani ne-am sințit excelent tot aici. Ce pot spune?Felicitări,tuturor! Un local care se respectă și-i respectă pe cei ce-i calcă pragul.Servicii ireproșabile,știu că nu le-a fost ușor,dar mulțumire este deopotrivă.Voi recomanda cu încredere și altora localul dvs.........cât despre calitatea preparatelor ..............la superlativ. Mulțumim domnului ospătar mai in vârstă....a fost tare simpatic și serviabil!

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

19 din
Tulcea
Adauga reteta
Adauga articol