autor:

Fara foto

»

Restaurant Hotel Delpack

Timisoara - Strada Glad, nr 51-53, loc. Timisoara

Alte restaurante din zona

Cel mai elitist hotel al orasului, Delpack de 4 stele realizat intr-un stil architectural cubist, se remarca printr-un design rafinat si prin finisaje de cea mai buna calitate.
Hotelul dispune de 80 de locuri de cazare, in format de camere single, double, apartamente junior, apartamente de lux, sala de conferita cu o capacitate de 80 de locuri (dotata cu telefon, internet, retroproiector, tv, video, dvd, radio), restaurant cu o capacitate de 90 locuri cu terasa, bar cu o capacitate de 50 locuri, centru SPA unde va puteti reface apeland la masaje sau alte metode de relaxare si intretinere corporala, piling corporal, masaje cu roci vulcanice, relaxarea pe baza cromoterapiei sau aqaterapiei.
 • 1 impresie despre restaurantul Restaurant Hotel Delpack
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  FLORI , 07 Februarie 2012

  Atmosfera si decoratiunile sunt deosebite raportat la alte restaurante de clasa din oras. Serviciile sunt ireprosabile si calitatea preparatelor este excelenta pentru cei cu pretentii, indeosebi supa crema de brocoli. Preturile nu mi s-au parut chiar atat de piparate. Restaurantul mi s-a parut adecvata atat pentru un pranz de bussines cat si pentru o cina romantica.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

87 din
Timisoara
Adauga reteta
Adauga articol