autor:

Fara foto

»

Restaurant Hotel Rex

Tulcea - Str. Toamnei, nr.1, Tulcea

Alte restaurante din zona

Indiferent de scopul calatoriei dumneavoastra (afaceri sau placere), nu puteti rata ocazia de a lua masa in hotelul nostru, unde puteti servi o gama larga de mincaruri speciale, traditionale sau internationale. Datorita proximitatii cu Delta Dunarii, principala specialitate este constituita din diferite preparate ce au la baza pestele. Vinurile servite in localul nostru sunt soiuri alese din podgorii romanesti de valoare.
 • 2 impresii despre restaurantul Restaurant Hotel Rex
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Madalina , 04 Martie 2010

  La ce restaurant ai fost tu si cand mai exact????? Cred ca, confunzi locatia..... In primul rand, Restaurant REX nu are 2 saloane...au o singura sala de restaurant pentru clientii hotelului, fara capacitate de a organiza nunti... Am fost eu acolo...Mie chiar mi-a placut si mancarea si servirea.Fetele de acolo sunt chiar dragute.

 • Fara foto
  andreea , 06 Octombrie 2009

  Se mananca mizerabil.... Am fost de doua ori , o data la prinz, intr-o simbata cu niste prieteni , eram singuri in tot localul si se vedea clar pe fata chelneritei ca o deranjasem, Habar nu avea sa spuna ce ingrediente erau in felurile si de fapt mancare nu avea nici un gust. A doua oara am fost la o "Revedere" , 20 de ani de la terminarea liceului. Mancarea MIZERABILA, era acelasi meniu ca la o nunta care se facea intr-o sala alaturata, Totul era rece si sleit, vinul cald, groaznic. Chelnerii care ,probabil serveau si la noi si la nunta, erau de negasit pentru mai mult de 30 de minute.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol