»

Restaurant Maxim

Locatie: Cotroceni-Eroilor, Bucuresti - strada General Berthelot nr. 44

Alte restaurante din zona

Restaurantul Maxim este localul care a reînviat zona cu farmec a Bucureştiului. Chiar în inima oraşului, lângă parcul Cişmigiu, locul unde lumea bună ar fi ieşit odinioară la promenadă, Restaurantul Maxim este cel mai bun motiv de evadare într-o oaza de relaxare şi ospitalitate. Născut într-o casă boierească de pe strada General Berthelot nr. 44, din dorinţa de bun gust şi din dragoste pentru mancarea plină de savoare şi arome, Restaurantul Maxim este locul ideal pentru organizarea unei game variate de evenimente: întâlniri de afaceri, cine festive, cocktail-uri, întruniri, mese pentru prezentare, seminarii sau multe altele.
În armonie cu arhitectura specifică zonei, Maxim este cel mai nou şi elegant restaurant cu specific internațional din capitală, cu o capacitate de peste 100 de persoane. Vă aşteptăm în zilele însorite pe terasa restaurantului, într-o ambianţă elegantă şi rafinată.
 • 4 impresii despre restaurantul Restaurant Maxim • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Anonim , 03 Iulie 2012

  Nu este deloc de lux. Mancarea e super nasoala. Mancarea de la brunch nu este proaspata. Va recomand oricare alt restaurant, numai acesta nu. Cum poate face mancare cu un ingredient care il arunca la gunoi apoi il scoate din gunoi, il spala si face un desert cu el? Nu este posibil.

 • din vazute... nu din auzite , 24 Mai 2012

  Restaurant maxim, asa zisul “de lux”:atmosfera nu e rea, insa sunt multe restaurante de top din Bucuresti in care te vei simti mult mai bine. Servirea depinde de ospatarul care iti ia comanda pentru ca unii dintre ei nu stiu meniul. Mancarea bunicica, asta pana sa afli ca produsele nu sunt atat de proaspete pe cat se afirma: carnea, inclusiv pestele congelate si dezghetate la microunde sosurile facute cu vin la 5 lei sticla( si nu de Porto si altele care mai apar in meniu). Daca alegeti bufetul va sfatuiesc sa nu alegeti inceputul saptamanii pentru ca probabilitatea sa mancati ce a ramas de la brunch-ul de duminica e destul de mare. Iar, preturile exagerat de mari pentru ceea ce ofera acest restaurant si mai ales la bautura (vin la 30 ron sticla la pret de 40 ron paharul, etc). Evident, ca toate acestea nu erau posibil fara un manager cu o cariera "profesionala" de invidiat.

 • Mihai , 02 Septembrie 2011

  Frumos, chiar mi-a placut, am fost intr-o duminica si am nimerit la o seara de tango. Pot spune ca am ramas impresionat de toata atmosfera de acolo mai rar pe la noi. oricum recomand.

 • adelina , 12 Iulie 2011

  Am servit la restaurant Maxim cea mai gustoasa mancare ,in cea mai frumoasa ambianta.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii