autor:

»

Restaurant MILENIUM, Turda

Cluj - TURDA, Str. Calea Victoriei nr. 100

Alte restaurante din zona

Restaurantul si Pizzeria Milenium este unul dintre cele mai noi si mai moderne locatii din municipiul Turda, fiind inaugurat in luna Decembrie 2006.


Ne dorim ca de fiecare data cand calcati pragul restaurantului nostru sa regasiti tot ceea ce va doriti mai bun de oferit din punct de vedere culinar.


Restaurantul are o capacitate de 390 locuri, fiind recomandat ca o locatie ideala pentru organizarea de nunti, banchete, mese festive, majorate, botezuri, pensionari, intalniri de afaceri, training-uri firme si alte evenimente.


Pizzeria are o capacitate de 109 locuri, unde intr-un cadru elegant puteti savura o gama variata de preparate specifice.


Suntem in masura, la cererea dumneavoastra sa oferim si servicii de catering, firma noastra avand la dispozitie toata logistica necesara. Va ajutam la alcatuirea unui meniu in functie de bugetul si necesitatile dumneavoastra.


Suntem creativi nu doar in ceea ce priveste preparatele oferite, ci si in amenajarea si decorarea cu stil a bufetului pentru evenimentul dumneavoastra.
  • 2 impresii despre restaurantul Restaurant MILENIUM, Turda  • Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

  • rebel spirit , 16 Februarie 2010

    atmosfera ...ok,decoratiuni recent facute ,calitatea serviciilor as spune destul de bune avand in vedere la volumul de munca sant puse angajatele ,fara sa fie platite cu lunile si fara zile libere , sa nu mai vorbim de concedii,dar ce mai sant niste biete muncitoare. Calitatea preparatelor;-chiftelute din carne de porc expirata ...foarte gustoase .suc natural ..tot ce nu a trecut la vanzare cu 6-8 luni in urma si tot asa in special cand se dau mese pentru caritate sau petreceri pentru partidul in care este activ D-nul Irimie.

  • maria , 31 Octombrie 2009

    buna ziua , atmosfera este deosebita insa calitatea servirii lasa de dorit in special ospatarele care gresesc tot timpul cand trebuie sa-ti dea rest. cred ca au facut un obicei din asta . mie mi sa intampat de multe ori

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

137 din
Cluj

Aroma

16 comentarii

Specific International

Olimp

3 comentarii

Specific International