autor:

»

Restaurant Miraj

Timisoara - Str. Ciocârliei nr. 88, loc. Timisoara

Alte restaurante din zona

Intr-un ambient deosebit, retras, Restaurantul Miraj va ofera homar canadian, creveti, sepie, calamar, caracatita, scoici, precum si o gama larga de fructe de mare si peste - proaspete sau refrigerate, la gratar, preparate dupa retete originale. Va mai putem oferi preparate din bucataria traditionala internationala si o gama larga de vinuri romanesti de calitate provenite din podgorii cu traditie ca: Jidvei, Murfatlar, Recas, Segarcea,etc.

Va asteptam la Restaurant Miraj in Timisoara!
 • 6 impresii despre restaurantul Restaurant Miraj • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Maria , 16 Februarie 2012

  De toata jena, servirea nu exista......mori de foame acolo....sau trebuie sa mergi cu 2 zile inainte, poate atunci iti termina comanda

 • Georgeta , 15 Februarie 2012

  Oribil din toate punctele de vedere, nu-l recomand nimanui. Am asteptat 2 ore dupa o comanda care nu a ajuns nici macar atunci

 • lavinia , 15 Februarie 2012

  Experienta pe care am avut-o la acest restaurant este una pe care nu as vrea sa o mai traiesc niciodata.Am facut rezervare pentru data de 14.02.2012, ora 21,am ajuns conform rezervarii, la ora 21,iar dupa 90 de minute,nu s-au apucat de comanda noastra (data la ora 21.10).Am cerut sa vorbim cu managerul restaurantului, iar explicatia acestuia a fost :"este criza si nu suntem obisnuiti sa avem mai mult de 1 client pe zi".Asa ca,dupa 90 de minute de rabdata foame si frig,pentru ca doresc sa specific si acest "mic" amanunt,ca era foarte frig in restaurant,am hotarat sa plecam intr-o alta locatie sa ne continuam "cina romantica".Dorind sa achitam ceea ce consumasem (deci nu ar fi trebuit),am avut o alta surpriza..ni s-a spus ca nu pot sa ne dea bon fiscal,deoarece nu functioneaza casa de marcat.Concluzia...fac evaziune fiscala.Problema este ca nu am fost singurii in aceasta situatie.Despre personal pot sa spun ca este ales, probabil,sa fie la "pachet"cu tot,adica niste acrituri.

 • Adi , 11 Iulie 2011

  Experienta avuta la restaurantul Miraj a fost una placuta. Personal: 8 Mancare: 10 Cantitate mancare: 7 (pentru un om care mananca mult si care traieste pentru a manca) Locatie: 8 (au o gradina interioara destul de frumoasa, un iaz cu pesti terasa etc.) Aer conditionat: 5 (cand restaurantul este plin aerul conditionat nu prea face fata) Cam atat, notele au fost acordate pe o scara de la 0 la 10. Personal am sa revin la acest restaurant, nu in zilele calduroase sau eventual dupa ora 19 cand soarele incepe sa coboare.

 • Skippy , 16 Iulie 2010

  Restaurantul e situat pe o straduta in Ronat, nu ca asta ar ceva deosebit, doar ca o portiune de drum ca e ca un drum de tara cu macadam, deci daca esti mai prtentios din prinvinta drumului nu vei alage acest restaurant. Serviciile in schimb sunt bune, personal amabil, se adapteaza dupa gustul clientului si face tot posibilul ca acesta sa se simta bine. Mancarea e buna, dar putina, la acelasi pret de exemplu la un restaurant in Ungaria primesti dublu. De aceea o portie devine scumpa, pentru ca nu te saturi si trebuie sa mai comanzi pe linga ceva consistent. Daca vrei sa tii ziua de nastere sau alt eveniment cu invitati pina in 25 de persoane ar fi bine sa mergi inainte si sa comanzi o portie de mancare si apoi sa negociezi ca aceasta sa fie mai mare. Vinurile care ti se ofera sint bune dar scumpe. O data se poate incerca:-)

 • rpufita (Maestru bucatar) , 17 Aprilie 2010

  Restaurant dragut, putin dezamagita de platoul cu fructe de mare care continea mai mult peste decat calamari, scoici si doi creveti - ne-au spus ca ajunge pentru 3 persoane si abia ne-a ajuns la 2 persoane; am mai comandat si extra. Locatia este destul de proasta.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

87 din
Timisoara