autor:

Fara foto

»

Restaurant Trei Stejari

Sibiu - str. Fabricii nr.2, Sibiu

Alte restaurante din zona

Restaurantul Trei Stejari este construit în anul 2004, în imediata apropiere a Fabricii Bere Trei Stejari. Cu o capacitate de 250 de locuri în interior şi 600 de locuri pe terasă, poate primi cu uşurinţă un număr mare de clienţi, şi poate satisface cele mai pretenţioase cerinţe datorită unei serviri impecabile, unui meniu diversificat şi înalt calitativ.

Restaurantul are o bucătărie ultramodernă în care îşi desfăşoară activitatea o echipă de maeştrii bucătari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi. Consumatorul este aici protejat la superlativ, deoarece din luna ianuarie 2005, s-a implementat sistemul internaţional HACCP care garantează securitatea şi siguranţa preparatelor culinare.

Restaurantul Trei Stejari reprezintă o carte de vizită pentru toţi cei care vor să servească pe lângă produsele culinare gustoase şi fine, o bere de calitate, naturală. Aici vor găsi un sortiment larg de astfel de băuturi precum: Bere Bâlea nefiltrată, Bere Neagră şi Bere Tăiată, specifică localului şi unică în România, şi nu în ultimul rând Bere Trei Stejari, Bere Bâlea şi Bere Hermannstadt.

Va invităm la Restaurant Trei Stejari unde vă puteţi bucura de ospitalitatea autohtonă specifică localului, unul dintre puţinele locuri din România, unde pot fi savurate specialităţi tradiţionale de bere, produse 100% naturale chiar în fabrica proprie.
 • 1 impresie despre restaurantul Restaurant Trei Stejari
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Client nemultumit , 13 Ianuarie 2015

  Dupa o scurta convorbire doamna de la receptie mi-a spus ca mi-l da la telefon pe "seful" pentru a discuta de o rezervare pentru 10 persoane. M-a dezgustat total scurta convorbire pe care am avut-o cu acest domn daca pot sa-i spun asa, mi-a vorbit total neprofesionist, ca un taranoi. Nu cunosc localul si am vrut sa ma informez putin inainte de a rezerva, am solicitat o lista de preturi insa tot ce putea sa-mi ofera era sa-mi citeasca la telefon din meniu( aproape toate restaurantele au meniu pdf cu preturile pe internet) el mi-a spus ca preturile sunt bune si portiile mariiiii , am intrebat daca se ofera discount la grupuri mai mari si a inceput sa rada batjocoritor, cum am indraznit sa intreb asa ceva. Aceasta scurta convorbire m-a convins sa nu merg vreodata pe acolo chiar daca eram aproape decisa sa merg mi-am schimbat radical optiunea. Eu cred ca indiferent de ce intrebari primesti de la clienti trebuie sa-i tratezi cu seriozitate si sa le oferi raspunsuri la obiect. O sa am grija sa-i pun in tema pe toti cunoscutii mei cu aceasta situatie.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

 • Specific:
  Romanesc
 • Adresa:
  str. Fabricii nr.2, Sibiu
 • Oras:
  Sibiu
 • Telefon:
  0269 430 631, 0722 680 775
Adauga reteta
Adauga articol