autor:

Sidy

»

Restaurant Vegetarian CRIS

Oradea - Independentei 51, ORADEA

Alte restaurante din zona

Atmosfera este fără fum, cu muzică clasică, iar personalul deosebit de politicos şi atent. Restaurantul e specializat pe mâncare vegetariană.

Nu vă alarmaţi pentru că din definiţia anterioară lipsesc substantive dragi precum os, cărniţă, şuncă şi şoric. Meniul cuprinde nenumărate preparate din soia, ciuperci, germeni de grâu, tofu şi alte ingrediente de la mama natură care au acelaşi gust şi aceeaşi valoare nutritivă ca şi o halcă mare de carne.

Sucurile sunt stoarse pe loc (portocale, morcovi, pepene galben, banane etc). Coctailurile energizante cu germeni de grâu, miere, banane si nucă de cocos vă vor asigura o energie suplimentară şi o poftă de viaţă sporită.
  • 2 impresii despre restaurantul Restaurant Vegetarian CRIS  • Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

  • andreea , 16 Septembrie 2010

    Restaurantul este extraordinar, cu mancare sanatoasa. Din pacate, inca nu stim sa apreciem asta, ar trebui sa fie mai populat, mai multa lume ar trebui sa se opreasca la acele mancaruri decat la fast food

  • Cristian , 18 Decembrie 2009

    Atmosfera este una nemaipomenita, te face sa uiti de griji (nu este semnal la telefon, deci nu vei deranjat). Mancarea este gatita cu suflet, pe langa faptul ca e nemaipomenit de gustoasa. Ador ciorba de urzici, mititeii, tocanita elvetiana, salata Cris. Preturile pot sa spun ca sunt accesibile marii majoritati a oamenilor! Vi-l recomand cu placere!

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii