autor:

Fara foto

»

Restaurantul Casa Bilius

Iasi - Str. Toparceanu nr. 8 (Copou, vis-a-vis de biserica Sf. Nicolae)

Alte restaurante din zona

Restaurantul Casa Bilius poarta numele familiei Bilius, viticultori din tata in fiu, ce au transformat, de-a lungul anilor, mestesugul producerii vinurilor in traditie.
Cele trei saloane ale casei va invita sa petreceti momente de neuitat in ambianta lor rafinata.
Salonul Royal, dominat de pretioasa soba din teracota Meisen, alatura decorului minunate vitralii, inspirate picturi ale maestrului iesen Ovidiu Ciubotaru, precum si mobilierul din lemn de cires.
Salonul Radinschi este incalzit de luminile si umbrele desprinse din acuarelele artistului iesean cu acelasi nume, iar in salonul Arcada, lucrarile pictorului Mircea Ispir si Adrian Podoleanu innobileaza atmosfera.
Bucataria rafinata a restaurantului ofera pretioase meniuri frantuzesti alaturi de specialitati romanesti.
Oaspetii au la dispozitie o lista de vinuri care reuneste atat vinurile casei, respectiv toate sortimentele de vin Cotnari, produse chiar pe domeniul familiei, dar si o selectie impresionanta a celor mai fine vinuri din podgoriile romanesti.

Restaurantul Casa Bilius, cu ambianta sa discret luxoasa, cui excelenta bucatarie frantuzeasca, minunata lista de vinuri si serviciu impecabil, este astazi o adresa eleganta ce garanteaza reusita intalnirilor dumneavoastra.
 • 5 impresii despre restaurantul Restaurantul Casa Bilius
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Sorin Acela , 14 Decembrie 2011

  1. Nu e nici un vis-a-vis de biserică. 2. S-a închis de la 31 oct 2011.

 • Fara foto
  CREATA , 01 Februarie 2011

  Personal mie nu mi-a placut,exista restaurante mult mai rafinate. Pretul ar trebui sa contina salariul bucatarului sef ca trebuie sa fie specialist servirea care la fel sa fie de exceptie si nu sti ce este in bucatarie. Au gandaci. Sincer am gasit un fir de par. Cu asta am spus tot.

 • Fara foto
  ROXANA , 09 Ianuarie 2011

  Un ambient intim, discret, preparate delicioase ( ficatul pe para si prajitura casei cu banane sunt deosebit de savuroase), servire ireprosabila, preturi pe masura celor oferite. Recomand restaurantul cu cea mai mare caldura. Nu veti regreta alegerea facuta!

 • Fara foto
  simona , 29 Aprilie 2010

  Super fin, nimic de reprosat, numai laude lucru pe care il fac greu. Felicitari! Pret poate putin piperat.

 • Fara foto
  mirabella_m (Chef de cuisine) , 26 Martie 2009

  Un local luxos si special. Interior de foarte bun gust, cu accesorii alese cu grija. Am mincat de vreo 3 ori si imi amintesc o salata cu pui si cruditati foarte gustoasa, precum si niste clatite senzationale. Servirea impecabila.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

 • Specific:
  Frantuzesc
 • Adresa:
  Str. Toparceanu nr. 8 (Copou, vis-a-vis de biserica Sf. Nicolae)
 • Oras:
  Iasi
 • Telefon:
  21.80.85; 0788.48.12.74
102 din
Iasi

Villa Pizza

11 comentarii

Specific International
Adauga reteta
Adauga articol