autor:

»

Restaurantul Complexului MARIA

Botosani - Str. Unirii 16

Alte restaurante din zona

Se vede treaba, traditia bucatariei romanesti este pe maini bune, pricepute. Fara discutie, clientul are de unde alege! La restaurantul Complexului "Maria" exista, din belsug, o bogata lista de meniu - sarmalute moldovenesti la ulcele, ciorbe de tot soiul - de pui, de burta, de potroace, sarbusca, nacreala si multe altele, dupa pofta, satisfacand toate gusturile si exigentele, fiind adevarate delicii gastronomice.
Cum, de regula, o masa gustoasa presupune un vin bun, o tuica pe masura, este de unde! De ce n-am exemplifica, tot ca o specialitate a casei, tuica moldoveneasca, avand, in spate o rara si veche reteta romaneasca.
Barul si terasa "Promenada" sunt locurile din care puteti admira pasajul pietonal "Unirii", unul din cele mai pitoresti locuri ale Botosaniului. Puteti servi in liniste cele mai rafinate si originale bauturi.
Gradina de vara "Casanovas" cu un gratar special, amenajata elegant, va ofera o ambianta deosebita. Muzica este selecta, rafinata, fiind pe placul tuturor clientilor nostri.
  • 1 impresie despre restaurantul Restaurantul Complexului MARIA  • Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

  • valentina ionita
    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 Iunie 2009

    Curat,ambient placut,mancare extraordinara,preturi accesibile,si personalul si-a facut datoria pe deplin.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii