autor:

»

Restaurantul Hotelului Roman

Roman - Str. Nicolae Titulescu nr. 2-4, Roman, jud Neamt

Alte restaurante din zona

Restaurantul Hotelului Roman va sta la dispozitie cu 3 saloane distincte si rafinate: Sala Mare, cu o capacitate de 200 de locuri, Salonul Albastru, decorat în stil baroc, având 40 de locuri si Salonul de receptie si protocol ce dispune de 20 de locuri.
Restaurantul dispune si de terasa, cu o capacitate de 100 de locuri, amplasata într-un cadru intim. Aceasta va poate oferi, pe acordurile line ale orchestrei, momente de relaxare alaturi de prieteni, familie sau parteneri de afaceri. Aici puteti savura preparatele restaurantului sau meniuri usoare, salate, meniuri dietetice, înghetate, bauturi racoritoare, cocktail-uri, bauturi fine, bere cu alune din partea casei.
 • 3 impresii despre restaurantul Restaurantul Hotelului Roman • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Florentina Soare , 31 Mai 2014

  cum sunt mesele la nunti rotunde sau patrate

 • maria , 24 Martie 2012

  Buna ziua la toti, va spun ca am facut nunta fiicei mele la hotel roman si am fost placut impresionata si satisfacuta pe deplin. Totul este ca la carte,inclusiv personalul. As fi vrut sa fac si la baiat nunta tot aici dar nu am putut face rezervarea deoarece era prea tarziu. Oricum felicitari, felicitari. Le meritati pe deplin...

 • mariana , 05 Aprilie 2009

  Am mincat la restaurantul Hotelului in urma cu sase ani. Eu sint din Roman si am parasit orasul in urma cu 23 de ani. A fost o surpriza extraordinar de placuta: serviciu impecabil, foarte curat si foarte gustos. In plus prezentarea felurilor de mincare foarte placuta. De recomandat din toata inima.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii