autor:

iuliana tarnoveanu

»

Restaurantul Keller Steak House

Brasov - Str. Appollonia Hirscher nr. 2
Localitate: Brasov

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Preparate deosebite si in special diverse feluri de friptura pregatita dupa retete originale,un decor de epoca,vinuri vechi,un personal bine instruit,restaurantul te asteapta sa petreci o seara pe cinste.




  • 10 impresii despre restaurantul Restaurantul Keller Steak House
  • Fara foto



    Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

  • Fara foto
    Grupul de 9 persoane , 01 Aprilie 2012

    Inca de la intrare am fost impresionat de ospitalitate si atmosfera... Servirea a fost mai mult decat OK ( multumiri d-lui Claudiu ...), mancarea gustoasa - nu am nimic de reprosat. Desi bugetul nu-mi permite sa fac prea des astfel de iesiri, nu regret alegerea facuta, si recomand cu toata caldura acest restaurant.

  • Fara foto
    Mircea(bucuresti) , 02 Aprilie 2010

    O intrebare pentru andras: Cum ar trebui sa arate o friptura gatita mediu? Nu vreau sa tin partea nimanui, chiar nu stiu ce s-a intamplat de fapt. Ideea este ca am mancat si eu de cateva ori la Keller in Brasov si de fiecare data am fost super impresionat. Mancarea delicioasa (asta in mare parte pentru ca nu le este frica sa foloseasca condimente - am macat in multe restauranteunde mancarea nu avea gust)iar serviciile mult mai mult decat mediocre! Am mancat si eu un steak mediu si a iesit exact cum trebuia: roz in mijloc (ceea ce multi ar numi crud) si cu o extraordinara crusta pe dinafara (ca doar e gratar).

  • Fara foto
    Andras , 28 Ianuarie 2010

    Am comandat un steak de vita medium, au facut-o sub orice critica, o parte era cruda total (nu s-a putut manca) iar cealalta parte arsa. Dupa ce am reclamat, mi s-a spus ca tocmai au avansat un angajat de la ajutor bucatar la bucatar si se poate ca asta este cauza. Inacceptabil din punctul meu de vedere. La final, pe nota de plata au aparut in plus cateva bauturi pe care nici macar nu le-am consumat. Sa nu zic, ca dupa ce m-am plans de steak atitudinea ospatarului s-a schimbat complet; in rau, evident...Keller Steak House: never again !

  • Fara foto
    roxana (Maestru bucatar) , 28 Aprilie 2009

    Mancarea e foarte buna si este prezentata frumos,aveti o gama variate de vinuri (ai de unde alege) din partea mea aveti nota 9.

  • Fara foto
    Alexandra , 28 Aprilie 2009

    Recomand cu caldura mancarea de aici, este excelenta. Mergeti cu incredere.....servirea e ireprosabila, mancarea este buna, e un loc placut si merita sa revi :)

  • Fara foto
    Gabriel , 28 Aprilie 2009

    Chiar daca nu imi permit sa ies foarte des la restaurant, atunci cand o fac am pretentia sa fie ceva deosebit. Iar la Keller de cate ori am mancat am fost, atat eu cat si prietenii mei, incantati de atmosfera dar in primul rand de calitatea preparatele. In ceea ce priveste service-ul, nu este intotdeauna impecabil, dar oricum este mai bun decat in alte restaurante din Brasov in care am avut ocazia sa intru.

  • Fara foto
    Isa Bella (Bucatar) , 25 Aprilie 2009

    Nu e pentru toata lumea din punct de vedere al preturilor....dar poate e mai bine asa. Atmosfera este intotdeauna una linistita. Eu am mancat Crema de broccoli si desi mi-a fost frica in prima faza pentru k ma gandeam k poate fi ceva facut din plic am fost foarte placut impresionata. prietenul meu a mers pe mana ospatarului si a mancat ceva un T-bone steak. Zicea k e carne din argentina din cate imi aduc aminte. IMENS!! Am negat faptul k il va putea manca pe tot, dar n-am avut dreptate! Desi a trebuit sa renunte la desert a fost foarte incantat de acea cina. Vom reveni cu placere!

  • Fara foto
    Remus , 25 Aprilie 2009

    Tinteste calitatea vestica! Servicii foarte bune acompaniate de o gama culinara incredibil de vasta! Intotdeauna am cautat sa mananc un steak autentic in Romania. Am reusit la Brasov!

  • Fara foto
    grup de 10 , 18 Februarie 2009

    1. Mancarea lasa de dorit...si de asteptat!!o ora 30 de cand s-a luat comanda pana in momentul in care s-a adus mancarea.si nici atunci nu s-a adus tot ce am comandat.surprinzator,la final aceste produse apareau pe nota de plata. 2. E nevoie de ospatari cu experienta pentru ca cei care servesc sunt intarziati din toate punctele de vedere. 3. Nimeni nu iti aduce paine.De parca ar fi vreun fel separat!!Trebuie sa ceri de la paine pana la oliviera si servetele!!!

  • Fara foto
    liviu , 22 Ianuarie 2009

    Invatati-va angajatii sa vb cu clienti, mancarea e foarte buna.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

107 din
Brasov
Adauga reteta