autor:

Fara foto

»

Rossetya Restaurant

Locatie: Victoriei, Bucuresti - Str. Dimitrie Bolintineanu 9

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

La Rossetya, localul deschis chiar in inima Bucurestiului, a recreat pentru toti oaspetii dragi cadrul caselor boieresti bucurestene din secolul XIX.
La Rossetya puteti savura coniacuri alese, alaturi de tigarete parfumate si, la o cafea cu aroma tare, va invitam sa discutati toate noutatile din targ. Borsurile holteie de verdeturi se vor îmbina pe masa cu purcelul auriu la tava, iar papanasii înecati în dulceturi ochioase va asteapta rabdatori dupa muschiul de vaca cu portocale si menta...
 • 3 impresii despre restaurantul Rossetya Restaurant
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Andreea Constantina Manciu
  Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 03 Aprilie 2009

  Mancarea este extrem de gustoasa, servirea este foarte buna, o atmosfera placuta si linistitoare, iar preturile sunt acceptabile.Merita sa il incercati, insa trebuie sa faceti rezervare.

 • Fara foto
  Radu Madalina (Bucatar) , 23 Octombrie 2008

  Din momentul in care treci pragul acestui restaurant pasesti in lumea "Bucurestilor de alta data" ajutat fiind de decoruri si muzica. Este extrem de curat!!! (iar eu sunt genul de persoana extrem de pretentioasa din pct asta de vedere)Personalul este foarte serviabil! Mancarea este fina, delicata si extrem de gustoasa. Portiile sunt suficient de mari iar preturile medii (variaza in functie de preparat dar nu sunt exagerate). Eu am fost pt o cina in doi, la recomandarea parintilor mei care au fost cu un grup mai mare de prieteni (concluzia e ca il recomand atat pt cine intime cat si pt intalniri cu prietenii)

 • Fara foto
  Roxana (Chef de cuisine) , 12 Iunie 2008

  Recomand tuturor desertul casei (pere infasurate in clatite cu sos de miere). Mancarea e foarte buna, extrem de gustoasa si bine preparata.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol