»

Sara Social Events

Cluj - Str. Calea Turzii nr 295 (accesul prin livada Palocsay)

Alte restaurante din zona

Amplasată într-o locaţie deosebită, în cel mai înalt punct al Dealului Feleac, pe Calea Turzii nr. 295, având accesul prin livada Palocsay, SARA SOCIAL EVENTS reprezintă locul perfect pentru organizarea evenimentelor dumneavoastră!

Deschisă la începutul anului 2008, oferă clienţilor săi cel mai modern complex din Cluj Napoca, dispunând de o SALA DE EVENIMENTE cu o capacitate de 280 locuri „aşezat” sau 500 locuri tip „bufet” destinată tuturor tipurilor de evenimente: mese festive, nunţi, banchete, microrevelioane, petreceri corporate etc., fiind dotată cu climă şi ventilaţie, precum şi cu o staţie de sonorizare performantă.

SALA DE CONFERINŢĂ SARA reprezintă soluţia dumneavoastră pentru întâlniri de afaceri, conferinţe, congrese, teambuilding-uri etc. fiind cea mai mare sală de conferinţe din Cluj Napoca cu o capacitate de 300 locuri în aranjament TEATRU, fiind dotată cu echipamente tehnice de ultimă generaţie. Pentru training-uri şi nu numai, punem la dispoziţia clienţilor noştri SALA DE CONSILIU cu o capacitate de 20 locuri.
 • 3 impresii despre restaurantul Sara Social Events • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Ana , 11 Noiembrie 2013

  Aici a organizat facultatea noastra banchetul. Totul a fost la superlativ, priveliste, mancare, ospatarii, aranjamentul la mese. Un loc minunat pentru petreci, nunti si alte evenimente.

 • Mira , 21 Iunie 2010

  Locul deosebit, aranjat frumos, cu gust, elegant. Preturile destul de mari totusi. Am fost la o nunta a unei prietene de a mele si in ultimul moment cei de la bucatarie au hotarat sa schimbe ordinea dintre aperitivul cald si supa, si stiu ca mirii si parintii s-au suparat ca nu au respectat ordinea stabilita. In plus nunta era de nefumatori, lucru specificat clar de la inceput, si ospatarii fumau in coltul cu barul si cafeneaua, dar nunta era foarte mare si erau mese pana acolo. Multi nuntasi au fost atat de deranjati de fum ca au plecat mai repede de la nunta, pacat! In rest sala super, super! Dar poate nu ajunge atat :(

 • cosmina (Maestru bucatar) , 07 August 2009

  Cel mai frumos loc pt nunta, calitate, servire, spatiu, tot de nota 10. Sa nu mai vb de mancare excelenta. Noi am fost 100% mutumiti. Si o panorama grozava, isi merita banii.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

 • Adresa:
  Str. Calea Turzii nr 295 (accesul prin livada Palocsay)
 • Oras:
  Cluj
 • Telefon:
  Tel: 0264 - 598 777 Fax: 0264 - 598718
137 din
Cluj

Aroma

16 comentarii

Specific International

Olimp

3 comentarii

Specific International
Adauga reteta
Adauga articol