»

Sevis Restaurant

Bucuresti - Parcul Tineretului (intrarea dinspre Sala Polivalenta)

Alte restaurante din zona

Sevis Restaurant este locul in care dorinta de a manca sanatos se imbina perfect cu ideea de mediu linistit si aer curat. Situat in Parcul Tineretului, chiar la intrarea dinspre Sala Polivalenta, Sevis Restaurant te intampina cu bucate delicioase, o ambianta placuta ( panorama frumoasa, muzica live in weekend etc.), multa verdeata si un spatiu de joaca pentru copii, amenajat cu trambulina, masute si multe alte jucarii.

Numele restuarantului, "SEVIS", are o istorie frumoasa in spate. Pe fetita patronului o cheama Sevi, iar restaurantul a fost denumit dupa numele ei. Terminatia "is" a fost adaugata ca urmare a sugestiilor unor clienti din zona Moldovei, care au execlamat: "vai se vis" e restaurantul ( adica “vai ce vis” e restaurantul) si de-aici ideea de a-l denumi Sevis.

Daca vreti sa va luati un ragaz intr-un loc linistit, care sa va ofere gustari sanatoase si activitati interactive pentru copilul dvs., in timp ce dvs savurati linistea locului, Sevis Restaurant va astepata cu usile deschise, de luni pana duminica, de la 10.00-00.00. Verdeata, liniste, locuri de joaca pentru copii si muzica relaxanta pe fundal! Asa va intampina Restaurantul SEVIS! Iar odata ce i-ati trecut pragul, va imbie cu preparate delicioase si mai ales sanatoase, gatite cu mare grija de bucatarul chef. Sanatate, inainte de toate! Doar suntem in parc, nu?

Sub deviza “Aaer curat si mancare sanatoasa”, Sevis pune la dispozitie clientilor sai bucate din bucataria romaneasca, dar si turceasca, cu accent pe preparatele din carne de vita, berbec si curcan. Totodata, vinul casei este facut special pentru restauranul Sevis, iar la desert puteti savura sutlaci (orez la cuptor), baklava (prajitura turceasca traditional), torturi, banana prajita sau cheese cake(care este preparat dintr-o branza speciala si nu contine zahar).

CAPACITATE RESTAURANT SEVIS:

Restaurant: 100 persoane
Terasa: 120 persoane
Cafenea: 30 persoane
Vip Salon: 25 persoane

Pentru clientii care isi doresc sa rezerve localul pentru un eveniment special, cum ar fi: o zi de nastere, o petrecere, un botez, o nunta sau alta sarbatoare, Sevis Restaurant le pune la dispozitie meniuri personalizate, macare buna si o gama variata de vinuri. De asemenea, Sevis Restaurant poate asigura catering pentru diverse evenimente.

Totodata, pentru clientii care muncesc in zona Tineretului si doresc sa manance un pranz sanatos, Sevis Restautrant le ofera posibilitatea de a comanda meniul zilei, care este disponibil de luni pana vineri, de la 12.00-19.00, la pretul de 19 RON si include: o ciorba, un fel de baza si un desert.

Va asteptam la Sevis Restaurant sa va bucurati alaturi de cei dragi de bucate alese, intr-o oaza de liniste si culoare, chiar in inima parcului Tineretului.
  • 0 impresii despre restaurantul Sevis Restaurant  • Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii