autor:

Fara foto

»

Shanghai

Cluj - Calea Turzii nr. 42, Cluj-Napoca

Alte restaurante din zona

Gustul aparte al celor peste 180 de feluri de mancaruri specific chinezesc va este servit intr-o ambianta orientala placuta (de trei stele), unde revii intotdeauna cu placere.
 • 2 impresii despre restaurantul Shanghai
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  mirabella_m (Chef de cuisine) , 23 Martie 2009

  Arata bine, cu decorurile specifice, unele saloane poate sint putin inghesuite, insa mincarea e foarte gustoasa, mie imi plac in special legumele si ciupercile, si desigur bananele si merele cu susan. Portiile sint super uriase, noi ne luam mai putine feluri daca mergeam mai multi si le combinam intre noi si de multe ori mai duceam si la pachet, atit erau de mari... Daca le raportezi la cantitate, si preturile sint OK.

 • Fara foto
  andreea_petra (Bucatar) , 11 Martie 2009

  Mi-a placut mult , ambianta e super , foarte elegant decorat , o atmosfera romatica , deosebita pentru o cina in doi , serviile foarte bune , ne-a fost luata comanda imediat cum am inchis meniul si mancarea a venit destul de repede , portiile foarte mari , mancasem jumate si eram satula , preturile mi se par ok si cu siguranta o sa mai merg ! Cred ca e bun si pentru o intalnire intre prieteni si chiar o cina de afaceri , merita !

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

137 din
Cluj

Aroma

16 comentarii

Specific International

Olimp

3 comentarii

Specific International
Adauga reteta
Adauga articol