autor:

Fara foto

»

Sinaia

Cluj - B-dul 1 Decembrie 1918

Alte restaurante din zona

Restaurantul Sinaia, ferit de agitaţia centrului oraşului, pe malul râului Somes, vă aşteaptă într-o ambianţă plăcută şi discretă, cu cele mai gustoase mâncăruri şi cele mai fine sortimente de vinuri. Pentru o seară perfectă, fiecare detaliu contează.
 • 6 impresii despre restaurantul Sinaia
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  MA , 21 Septembrie 2013

  Mancare buna, foarte curat, servire impecabila

 • Fara foto
  RODICA , 21 Februarie 2011

  Nimic deosebit! de multe ori am fost, dar dezamagita de bucatari... probabil, merge lumea ca stie pe sefi si cum Clujul e un satuc orasenesc merg in turma, mai ales fitzele!

 • Fara foto
  RADA , 12 August 2009

  Acum un an mi-am sarbatorit ziua de nastere la restaurantul Sinaia. Am sunat cu o zi innainte si am retinut o masa pentru 6 persoane pentru ora 18,00. Eu impreuna cu sotul meu si cu inca o pereche am ajuns la ora 16,00 si ne-am comandat mancarea (ce-a de-a treia pereche isi anuntase intarzierea). Dupa o lunga asteptare ne-a adus comanda. In jur de ora 19,00 a venit si a treia pereche. Am chemat chelnerul sa ne ia comanda, dar, stupoare!!! Nu se mai putea comanda nici un fel de mancare (la ora 19,00 vara) pentru ca restaurantul era prea plin si bucatarii nu mai faceau fata.... Eu mi-am donat mancarea unuia dintre invitati. Pentru mine un avantaj, pentru el un dezavantaj: toata noaptea a vomat (scoici cu paste)! Nu o sa imi mai pun piciorul niciodata in acest restaurant. Clientela "cotidiana" este pe masura patronilor: scroafe cocotate in copaci, porci care zboara, politicieni!!!

 • Fara foto
  mirabella_m (Chef de cuisine) , 11 Martie 2009

  Am fost in citeva rinduri la "Sinaia", atit pe cont propriu, cu prieteni, cit si cu invitati de la o conferinta. Am organizat chiar un cocktail o data. Nu l-as mai recomanda pentru asa ceva, nu au stiut sa aranjeze masa pentru cocktail, au inghesuit totul pe o singura masuta, iar tortul l-au adus cu luminari, ca pentru o aniversare :) Pentru o cina cu prietenii, merge, desi preturile sint intr-adevar mai mari. Mie mi-au placut salatele (multa verdeata si putina maioneza, contrar obiceiurilor din alte localuri) si deserturile. In rest, serviciile sint OK, ospatarul pe care l-am intilnit noi chiar se pricepea sa recomande vinuri potrivite in functie de felurile comandate, iar preparatele arata bine.

 • Fara foto
  ghita t , 01 Decembrie 2008

  Am servit masa la acest restaurant de mai multe ori , insa cu regret constat ca de la o vizita la alta mancarea este tot mai proasta . Ciorba de vacuta a fost deplorabila , pe langa ca este putina este si scumpa.( sincer nu am mancat o ciorba mai proasta undeva)Atmosfera este acceptabila , pentru nefumatori este amenajat salonul de la subsol , dar acolo este un fel de magazie ceea ce face sa fie inutilizabil.Serviciile nu ies din tiparul serviciilor de la noi iar in ceea ce priveste preturile sunt nejustificat de mari pentru ceea ce ofera.

 • Fara foto
  liana miron (Maestru bucatar) , 10 Noiembrie 2008

  Locatie frumoasa, meniu destul de saracacios, preturi exorbitante.Asta nu impiedica patura imbogatita a urbei sa etaleze noile achizitii in materie de masini si femei. Restaurant doar pentru fitze!

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

137 din
Cluj

Aroma

16 comentarii

Specific International

Olimp

3 comentarii

Specific International
Adauga reteta
Adauga articol