autor:

Sidy

»

Sura Dacilor

Poiana Brasov - Poiana Brasov

Alte restaurante din zona

Cele trei saloane ce pot gazdui peste 300 de oaspeti, amenajate in stil pur autentic, atrag prin caldura lemnului si misterul ascuns de trofeele vanatoresti, dezvaluind vechimea si farmecul unei indepartate lumi dacice. Ospatari zugraviti in culorile celor vremuri istorice te intampina cu tuica fiarta, paine calda coapta pe vatra si delicioase preparate culinare specifice. Restaurantul dispune de taraf, care impreuna cu celelalte servicii de calitate oferite, asigura desfasurarea evenimentelor intr-un cadru foarte placut.




  • 19 impresii despre restaurantul Sura Dacilor
  • Fara foto



    Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

  • Fara foto
    Livia , 08 Aprilie 2012

    Am fost pe 7 aprilie 2012 si din pacate subscriu la cele spuse demulti altii,pacat de ambianta ,servirea este sub orice critica,calitatea preparatelor,nu cred ca exista,preturile mult prea mari,intr-un cuvant nu cred ca voi mai intra vreodata in acel restaurant si nici nu il recomand nimanui.Impresiile sunt proaspete si regretele pentru o sambata seara ratata sunt si mai proaspete(Am servit niste cartofi prajiti(arsi)si un creier pane negru).

  • Fara foto
    manuela , 31 Ianuarie 2012

    Buna ziua, Un sfat prietenesc,ocoliti Sura Dacilor.Mancare,servire,preturi groaznice.De la aroganta ospatarilor,la a lua bautura din fata nu a fost decat un pas. Pur si simplu dupa ce am achitat nota(4 ciorbe si 4 paharele de tuica fiarta=170ron)am ramas sa terminam bautura din pahare,ne-a fost luat paharul din fata,pe motivul ca debarasa masa.Sa contiunui prin a spune ca ciorbele erau reci?si a durat inca 15 min pana a venit cu ele caldute? Atitudine,preturi,servire-GROAZNICE.Nu recomand acest restaurant!

  • Fara foto
    Ionut , 02 Decembrie 2011

    Subscriu si eu cu opiniile catorva dintre cititori. Interiorul este superb dar servirea lasa mult mult de dorit si din acest motiv nu vom mai da pe acolo niciodata. Dupa 30 de minute de asteptat sa soseasca comanda, am avut "tupeul" sa intrebam cand ne va sosi si noua comanda. Am primit un raspuns ca si cum noi am fi fost vinovati cu ceva si ca si cum am fi primit mancarea pe gratis. Am renuntat a mai servi masa acolo, si am ales alt local unde am mancat mult mai ieftin si unde am fost serviti mult mai rapid. Nu recomand nimanui acest restaurant.

  • Fara foto
    me, myself and I , 26 Iulie 2011

    Desi ca imagine unora li s-ar putea parea un kitsch, prin amestecul de animale moarte de pe pereti, coceni, scaune din buturugi imbracate in blana de oaie, mie imi place aspectul restaurantului, poate deoarece fiind bucurestean din tata-n fiu ma fascineaza aspectele "rustice". In ce priveste meniul: destul de saracacios, dar bun. Se axeaza mai mult pe preparate vanatoresti. Aici am mancat cea mai buna fasole cu ciolan. La 45 Lei, ce-i drept mult (la Coliba Haiducilor este 15). Totodata, am baut cea mai buna tuica fiarta (parca 10 lei 100 g). Ca aspecte negative: nu va recomand pastravul. Sotia mea a tot comandat, pana cand a nimerit unul vechi. Toxi-infectie alimentara, febra 39, voma, salvare, perfuzii. Lautarii sunt un aspect negativ major. Daca si-ar vedea de treaba si ar canta la locul lor ar fi OK. Insa ideea de a veni ca cersetorii la fiecare masa sa cante insistent doar le-oi da ceva imi repugna. Inainte aveau o solista care venea la masa si canta. Asta noua vine pur si simplu in capul tau. Daca stai mai spre culoar, e calare. Noroc ca "se produc" doar seara, insa seara mi se pare mai frumos la Sura dacilor.

  • Fara foto
    Vlad , 26 Mai 2011

    salut, gurmanilor. astazi 26 mai 2011 am vizitat restaurantul Sura Dacilor din Poiana Brasov. Am ramas placut surprins de interiorul acestui locas shi....doar atat. am fost primit de parca am intrat intr-o cafenea muncitoreasca de pe timpul lui Ceausescu. personalul shi anume un individ(nu pot sa-l numesc chelner) a vorbit cu noi atat de agresiv de parca ar fi asteptat juriul de la concursul din Cannes. imi pare foarte rau ca nu am solicitat numele individului ca sa-l dau aici. foarte prost management de personal la acest restaurant.

  • Fara foto
    unu , 04 Mai 2011

    Subscriu.... preturi mari si mancare prost gatita... sa nu luati in seama recomandarile chelnerilor ca va arde la buzunar... de asemenea dupa 2 bucati de carne si 2 de carnaciori, parca ai mancat vreo 10 mici cu bicarbonat... cunoscatorii stiu :)

  • Fara foto
    aladin vale , 18 Decembrie 2010

    nu stiu ce zic alti oameni, dar mie mi s-a parut foarte bine. Atmosfera a fost foarte buna.

  • Fara foto
    Mimi , 12 Noiembrie 2010

    Cel mai prost restaurant la care am fost vreodata. Mancare proasta si preturi foarte mari.

  • marta gabriela abdelhafiz
    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 28 August 2010

    Nu sintem nici prieteni de ai celor de la "Sura dacilor "si nici clienti fideli ai restaurantului. Am mers acum 2 saptamini acolo si ne-am simtit minunat ;serviciul a fost prompt,mincarea foarte buna ,ambianta placuta;preturile nu prea mari ,asa cum te astepti sa fie de fapt intr-o statiune .

  • Fara foto
    Mitroi Florin , 01 Iunie 2010

    Nu-mi vine sa cred ce am citit mai jos.Am fost ieri 31 mai cu niste prieteni din America in Sura Dacilor unde ne-am simtit nemaipomenit.am comandat coaste la gratar si sarnale care au fost excelente,muraturile asortate foarte bune,lautarii ne-au delectat toata seara cu melodiile lor,despre serviciu,jos palaria,ospatarul care ne-a servit pe linga faptul ca vorbea la perfectie engleza si sa intretinut cu prietenii nostri a fost foarte amabil si profesionist(servire pe dreapta,degustare vin etc).Intr-un cuvant excelent.

  • Fara foto
    Nicolaescu Catalin , 16 Mai 2010

    Am fost pe 15-16 mai 2010 in Poiana Brasov. Trecuse foarte mult timp de cand nu am mai mers acolo. Statiunea s-a schimbat foarte mult... in bine, insa... am avut o mare dezamagire. Am mers sa iau masa la Restaurantul Sura Dacilor. Aveam o pofta nebuna sa mananc un bulz. Am intrat in local unde...nu ne-a intampinat nimeni, desi erau 3 ospatari care stateau de vorba. In fine, ne-am asezat unde ne-a convenit. Cam dupa 10 minute a venit o "doamna" ospatarita, cu o figura foarte acra, ne-a trantit 2 meniuri in fata si a plecat. Am comandat un "bulz dacic" iar sotia mea o ciorba de vacuta. A durat cam 15 minute pana ne-a fost adusa comanda cand, am avut o mare surpriza: mamaliga din bulz era rece, branza o "cautam cu lumanarea", iar carnaciorii ce ornau bulzul erau reci si plini de ulei. Pe asa ceva am dat 20 lei. Oare a meritat? Nici supa nu a fost grozava. In total 51 lei pe o supa, un bulz, un suc si o cafea. Mare dezamagire. Sa le fie rusine. Cu siguranta, daca voi mai avea ocazia sa ajung prin Poiana Brasov, nu voi mai intra in acest restaurant. Pacat de atmosfera si decor.

  • Fara foto
    cristina , 01 Mai 2010

    intrebare pentru sebastian: esti prieten cu seful restaurantului?gasesc ciudat faptul ca ai vrut sa incerci "cu sufletul indoit" dupa toate comentariile.

  • Fara foto
    Claudia , 30 Aprilie 2010

    Nu stiu de ce zice toata lumea ca nu e mancare buna deoarece eu de fiecare data cand merg,merg cu drag si ma simt excelent, e o ambianta placuta,lautarii te incanta cu melodiile lor (le poti cere orice melodie iar ei ti-o reproduc),osptarii sunt draguti si serviabili stiu sa aibe grija de clienti si de dorintele lor .In ceea ce priveste muraturile sunt excelente chiar am intrebat cum le pun si am reusit sa fac rost si de reteta.Preturile sunt acceptabile ca in fiecare restaurant din Poiana Brasov.Desertul e foarte bun eu sincer am mancat niste strudele excelente si papanasii sunt extraordinari cu dulceata de capsuni si/sau de visine. Per ansamblu mie una imi place de cum intru pe poarta imi da un aer linistitor si mioritic

  • Fara foto
    Sebastian , 28 Aprilie 2010

    Sincer sa fiu am mers cu sufletul indoit in acest restaurant dupa ce am vazut comentariile de aici, dar am zis hai sa incerc. Spre surprinderea mea am fost intampinat de ospatari amabili, am mancat o ciorba de burta super buna, urmata de un pui la ceaun , buretii murati mie unul mi s-au parut excelenti, dar deh gusturile nu se discuta, papanasii la fel de buni. Ma intreb unde au fost oamenii astia care au avut asemenea impresie? Nota de plata acceptabila , cam la fel ca in toate restaurantele mai deosebite. Ambianta este superba, localul este intretinut. Per ansamblu, pot zice ca a fost bine.

  • Fara foto
    Ana Bercea , 06 Aprilie 2010

    Este intr-adevar o experienta amara unica, pentru ca nu mai calci a doua oara pe acolo. Mancare proasta,putina, si exagerat de scumpa. Tuica, este 420 lei litrul ! Si 50 lei un platou cu cateva muraturi, 3 lei un ardei iute, etc.Privelistea este singura compresa pentru gustul amar si nervii cu care pleci de la acest "faimos " restaurant. Recomandarea mea este ca , inainte sa comandati ceva fiti sigur de pret, iar la nota de plata, verificati neaparat cantitatile!!!!!

  • Fara foto
    Catalina , 08 Februarie 2010

    Cel mai slab restaurant din Poiana...da decorul e frumusel, insa preturile foarte mari, mancarea oribila si sefele de sala care se comporta de parca clientii ar fi dusmanii lor si nu cei care le hranesc...fac din acest restaurant exemplul concret de "asa nu". Rusine!

  • Fara foto
    nicu manole , 09 Decembrie 2009

    Sura dacilor este cel mai slab restaurant din Poiana Brasov. Preturile sunt foarte mari si mancarea nu corespunde calitativ si cantitativ (ex. 1 mititel=5RON). Suntem dezamagiti!

  • Fara foto
    shokima (Bucatar) , 05 Iulie 2009

    Cea mai mare dezamagire in domeniul restaurantelor a fost si este 'Sura Dacilor'. Preturi foarte mari iar mancarea foarte putina si deloc buna iar cei care servesc sunt atat de preocupati in a te fura incat uita sa te mai serveasca. Atunci cand o fac te servesc de parca le-ai furat portia.

  • Fara foto
    alcedo (Bucatar) , 02 Iulie 2009

    Am fost in cursul saptamanii in Poiana Brasov cu niste prieteni si ne-am oprit la Sura Dacilor restaurant cu traditie. Sincer a fost o mare dezamagire: preturi incredibil de mari pentru preparate care aproape ca lipseau. Am comandat frigarui dacice si pt 50 lei portia m-am trezit in farfurie cu o singura frigaruie care nu cantarea mai mult de 100 gr. Salata de bureti din meniu era de fapt compusa din ciuperci ordinare de conserva. Si in general singura preocupare a lor consta in a jefui clientul care oricum a doua oara nu mai calca pe acolo.In final am plecat flamanzi si dezamagiti si cu 250 lei mai putin in buzunar.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta