autor:

Fara foto

»

TASTE GRILL & PASTA MANIU

Locatie: Militari, Bucuresti - Bdul Iuliu Maniu nr. 8A, Bucuresti, zona Politehnica

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Situat la 5 minute de Palatul Cotroceni, intre Institutul Politehnic si Cora, la etajul 3 al complexului Gema (acces lift exterior sau scari), Restaurant Taste Iuliu Maniu dispune de de 2 saloane climatizate, open space, 130 si respectiv 230 de locuri.
 • 5 impresii despre restaurantul TASTE GRILL & PASTA MANIU
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Ana Kirakis , 13 Februarie 2010

  Eu am fost aici la un botez in ianuarie.Mancarea a fost buna,servirea la fel,totul curat,pret mic.Cine vrea fite sa se duca in Pipera unde costa dublu.

 • Fara foto
  JackofAllTrades , 25 Septembrie 2009

  Care 5 minute de Cotroceni? In conditii ideale... DA! Dar vorbim de Iuliu Maniu... Iesire spre A1... E aglomeratie tot timpul... Locatie superba?! Da... Pentru un local de cartier, da! Si credeti-ma... Stiu ce spun. Locuiesc in blocul din spate. Totusi, recunosc, e foarte potrivit pentru nunti, botezuri, etc. Mai ales ca biserica e chiar in spatele lui. Iar ca spatiu e intr-adevar enorm.

 • Fara foto
  Lubiana , 12 Decembrie 2008

  Mi se pare imens..... Amicii mei au facut nunta acolo in iunie. Eu vreau sa fac botezul fetitei. Am inteles ca e cam scump, dar merita? Asta ma intereseaza, ca am fost la Trattoria Il Calcio si m-a dezamagit profund. Stie cineva?

 • Fara foto
  Roxana (Chef de cuisine) , 17 Iunie 2008

  Preturile mi se par un pic cam piperate (cred ca din cauza ca se afla intr-o zona buna), dar mancarea si servirea sunt excelente.

 • Fara foto
  Ion Padure (Chef de cuisine) , 13 Iunie 2008

  Un loc minunat pentru un eveniment important

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol