»

Tephra

Locatie: Universitate, Bucuresti - Str. Brezoianu nr.10 (langa Agentia CFR Brezoianu)

Alte restaurante din zona

Locatia dezvolta de la primele ore ale diminetii conceptul de "morning coffee" prin deschiderea de la ora 08.00 si activarea pe parcursul zilei a zonei de Business Lunch si Downtown Meeting Point. Incepand cu orele 21.00 locatia evolueaza datorita instalatiei de sunet ultraperformante si a jocurilor de lumini care migreaza catre plaja de lounge-club.

Capacitatea locatiei pe scaune este de 108 locuri pe scaune,150 pentru cocktail, aceasta dimensionare in cadrul unui open-space oferind posibilitatea de socializare directa si de eficacitate maxima a evenimentelor organizate. Terasa ofera 40 de locuri.

Designul interiorului porneste de la separatia zonelor Feminin - Masculin, zone bine trasate prin culori si decoratiuni specifice si culmineaza cu zonele mediane de fusion, zone cu dinamica nuantata de degrade-ul culorilor si imbinarea texturilor si pozitionarea acestora ca zone - cheie in spatiu. Amenajarile au fost obiectul unei atentii meticuloase si atat materialele cat si stilul obiectelor de decor si al mobilierului au fost exhaustiv studiate si exigent alese. Mobilierul din lemn masiv pe stil baroc este finisat in culori exclusiviste patinate culminand cu tapiseriile brodate si decorate cu cristale Swarovski.

Daca aveti in plan un eveniment high-class, unicitate petrecerii va fi data de “Masa Regelui si a Reginei”, ornata cu cristale Swarovski.


Evenimentele sunt la loc de cinste, organizandu-se petreceri tematice, serile de KARAOKE fiind si ele la mare pret joia si sambata.

Restaurantul si barul va vor satisface toate gusturile in materie de mancare si bauturi la preturi foarte avantajoase.

Locatia se preteaza foarte bine pentru:
petreceri de firma - botezuri/cununii
zile de nastere - evenimente de lansare
conferinte,expozitii - sesiuni foto
baluri de absolvire - videoclipuri
- cocktail-uri - petreceri tematice
  • 0 impresii despre restaurantul Tephra  • Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii