autor:

»

Terra

Oradea - Str. Facliei, nr. 29, in cadrul hotelului Terra

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Restaurantul Hotelului Terra are o capacitate de peste 100 de locuri si asigura un meniu bogat si rafinat. Restaurantul asigura organizarea de mese festive, nunti si a altor evenimente importante.

Terasa cu vedere spre Crisul Repede ofera o priveliste incantatoare si clipe de liniste ferite de agitatia orasului.
 • 3 impresii despre restaurantul Terra • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Sidy
  Sidy (Chef de cuisine) , 30 Martie 2009

  Mihaela...nu te supara ca-ti pun si eu o intrebare : asa-i ca nu esti din Oradea ??? Nu cred ca sti unde e cetatea si biserica , in comparatie cu hotelul.... Am vazut asta la mai multe hoteluri unde ai comentat...

 • Mihaela76 (Chef de cuisine) , 18 August 2008

  Hotelul Terra este situat in apropierea Cetatii Oradea si a Bisericii Ortodoxa Sf. Treime. O gazda perfecta pentru cei care descopera Oradea.

 • Sidy
  Sidy (Chef de cuisine) , 29 Iunie 2008

  Micul dejun (bufet suedez) este inclus in pretul camerei iar roomservice-ul este la dispozitia clientului la orice ora. De ce sa ne cautati? Pentru ca doriti o ambianta placuta si o atmosfera familiala, confort si igiena impecabile; Mancarea traditionala si rafinata, gatita cu mult drag ,va satisface gurmandul din fiecare; pentru ca doriti sa va relaxati intr-un mediu deosebit, ferit de forfota orasului . Daca doriti o atmosfera ideala si clipe de neuitat, restaurantul nostru va asigura ca celebrarea ocaziilor speciale (nunti, botezuri, majorate), dineurile, seratele sau banchetele vor fi o reusita garantata. Sau poate pentru ca doriti sa incheiati o afacere intr-un cadru intim sau sa tineti o conferinta intr-o sala modern dotata.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii