autor:

Fara foto

»

Trandafirul

Timisoara - Str. Proclamatia de la Timisoara nr.5

Alte restaurante din zona

Cofetaria Trandafiul dispune de laborator de prajituri propriu, de doua cofetarii - prima vis-a-vis de Bega Shopping Center in centrul Timisoarei, iar a doua in Complexul Studentesc - precum si de o filiala de vanzari en-gros. Cofetaria Trandafirul ofera clientilor o gama diversificata de produse de cofetarie si de patiserie.
 • 7 impresii despre restaurantul Trandafirul
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Cami , 26 Septembrie 2011

  Foarte Dezamagita!!!!!!! Comand de multi ani torturi si prajituri la Cofetaria Trandafirul si sunt de departe cele mai bune. Din nefericire anul acesta cand era si un eveniment destul de important(sotul meu implinea 30 de ani) am avut o mare, da mare dezamagire :(. Am comnadat un tort cu mesaj si cand am fost sa-l ridic..era un banal tort , fara nici o inscriptionare. Cand au vazut bonul de comanda si-au dat seama ca..aaa da trebuia sa scrie ceva pe tort. M-au rugat sa revin in jumatate de ora caci vor rezolva problema...si stiti ce am primit?!!! acelasi tort cu o "hartiuta" ..de zahar infipta in tort scrisa lamnetabil cu marker mov La multi ani...si ma si intreaba e ok nu???!!!...cum sa fie ok?...am avut nevoie de tort dar nu l-as fi luat pt nimic in lume si sincer a fost ultima comanda pe care am facut-o la Trandafirul. Si colac peste pupaza doamna imi spune ca nu se mai scrie de mult pe torturi direct?!!! cand eu comndasem nu de mult un tort care era inscriptionat. Foarte dezamagita!!!!!

 • Fara foto
  Cofetaria Trandafirul Timisoara , 14 Iunie 2011

  Am facut MARI schimbari, in bine. Va asteptam la Cofetaria Trandafirul sa le savurati! Patiserie proaspata si retete incredibile! Paine si specialitati: integrala, cu seminte, secara, finnen. Prajituri cu tot felul de fructe, tarte, torturi de inghetata. A fost un an de crestere a diversitatii. Va multumim ca ne apreciati. Cofetaria Trandafirul str. Proclamatia de la Timisoara nr.5 calea Martirilor nr.60 (calea Girocului) str. Astrilor nr20-26 (zona Soarelui, vis-a-vis de Scoala Generala nr.30)

 • Andra
  Andra (Chef de cuisine) , 27 Ianuarie 2010

  Ce sa spun...cei mai buni cremvursti in foietaj care i-am mancat vreodata. Sincer sunt deosebiti, atat de moale si bun aluatul si dupa gust cred ca folosesc cremvursti mai calitativi. Felicitari

 • nicoleta
  nicoleta (Chef de cuisine) , 31 Martie 2009

  Au intotdeauna un design atractiv al torturilor dar nu sunt atat de gustoase pe cat de aratoase.

 • Fara foto
  ABBAfan , 26 Noiembrie 2008

  Doar ca Trandafirul e fondat in 1899 pe cand Codrina are vre`o 10 ani la activ...e o diferenta...

 • Fara foto
  da (Maestru bucatar) , 11 Iulie 2008

  Da chiar e cunoscuta dar si codrina e o cofetarit la fel de cunoscuta ca si trandafirul...bestiale aman2

 • Fara foto
  iovescu otilia , 26 Iunie 2008

  Cred ca este cea mai cunoscuta cofetarie din vestul tarii.De fiecare data cand trec prin Timisoara ma opresc si la Trandafirul.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

87 din
Timisoara
Adauga reteta
Adauga articol