»

TRATTORIA IL CALCIO DELEA VECHE

Locatie: Unirii, Bucuresti - Delea Veche intersectia cu Calarasi

Alte restaurante din zona • 4 impresii despre restaurantul TRATTORIA IL CALCIO DELEA VECHE • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Sea Thief , 09 Decembrie 2012

  Frecventam acest loc pentru ca-mi placea bucataria lor. Servirea relativ ok. Dar ieri au sarit calul. Am primit un file de ton cu gust de porc prajit si textura ... nici nu stiu cum sa o clasez. Mie nu mi s-a parut deloc proaspat pestele ala ... Mi s-a facut rau dupa prima imbucatura. Evident, aparandu-si serviciile atat chelnerul cat si seful de sala au sustinut ca pestele este f bun. Le-am comunicat ca nu sunt de aceeasi parere si sa ia farfuria din fata mea. 5 minute mai tarziu m-au intrebat cu tupeu daca nu-l vreau la pachet ... serios ?!?!?! Dupa ce le-am facut reclamatie vor sa-mi dea tonul la pachet ? Cica "poate il dau cuiva pe strada"... de ce ? Ca sa i se faca rau ? Sa faca o toxiinfectie ??? Cata nesimtire ... Eu la Trattoria Il Calcio Delea Veche nu mai merg ... aici s-a incheiat totul ...

 • nicoleta , 17 August 2009

  Atmosfera frumoasa, servicii asa si asa, nu impresioneaza mancarea asa cum este laudat, pizza pe langa ca este f scumpa este fff subtire si cam saracuta dar buna la gust (210.000 este cea mai ieftina), pastele carbonara au fost execrabile iar preturile bauturilor ff mari 7,5 o cafea, alta chestie care m-a impresionat neplacut a fost aceea ca desi are un sistem de ventilatie sofisticat el nu functiona desi era ff cald .In concluzie mancarea bunicica , atmosfera placuta si preturi exagerate.

 • LEVENII , 04 Mai 2008

  Restauranul TRATTORIA IL CALCIO din Drumul Taberei e cel mai bun din lume.

 • Mitru Loredana , 28 Ianuarie 2008

  Atmosfera si decoratiuni - un local dragut, linistit, cu o atmosfera calda. Calitatea serviciilor - buna, o promptitudine mai mare ar fi apreciata. Calitatea preparatelor - foarte buna. Nivelul preturilor - acceptabil.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii