autor:

Sidy

»

Vatra Haiducilor

Moneasa - Moneasa nr 162/p

Alte restaurante din zona

Asezat in cadrul deosebit al statiunii Moneasa- Arad, Restaurantul "Vatra Haiducilor" va ofera un meniu divers pentru diferite ocazii. In bucataria noastra se prepara mancaruri clasice, mancaruri traditional romanesti precum si vanat si preparate din peste.
Toate preparatele sunt naturale.
Restaurantul se poate inchiria si pentru ocazii speciale, intalniri de afaceri, grupuri organizate, etc
 • 2 impresii despre restaurantul Vatra Haiducilor • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Mihai Sandru , 30 Aprilie 2011

  Comportarea personalului cu potentialii oaspeti (adica masa, cazare, etc.) este sub orice critica: probabil nu sunt interesati sa aiba clienti ?! Preturile nu se justifica deoarece preparatele sunt banale, servirea este super-lenta, parca pentru a indeparta clientii. Daca doriti sa aveti parte de o atitudine de respingere din partea personalului, atunci recomand acest restaurant.

 • Rodica , 29 Iunie 2010

  Ambianta placuta daca nu este dat volumul difuzoarelor la maxim, preparatele bune, preturile totusi mari la unele preparate simple si banale (cartofi sau salata). Rigiditate in servirea clientilor, de ex. pastravul nu se prepara decat prajit: "la gratar nu facem" desi exista alte preparate la gratar, nu se face mamaliga la cerere: "avem numai balmos". Nu exsita mujdei, ci un asa zis sos de usturoi facut din praf de usturoi, iar vanatul este o caprioara tinuta captiva intr-un tarc asteptand nefericita sa fie sacrificata. Consider ca ar trebui sa fie mai receptivi fata de dorintele clientilor intrucat nu sunt cerute pe gratis si ar trebui acordat un respect mai mare clientilor care vin sa ia masa. Am asistat la o admonestare grosolana a unei angajate din partea unui alt angajat (sau poate era patronul) in termeni de "cartier" in timp ce asteptam sa vie cineva sa ne ia comanda.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

 • Specific:
  Romanesc
 • Adresa:
  Moneasa nr 162/p
 • Oras:
  Moneasa
 • Telefon:
  0723-984083 0741.110419.
16 din
Moneasa

Dallas

2 comentarii

Specific Romanesc

Lucia

1 comentariu

Specific Romanesc