»

VATRA

Locatie: Victoriei, Bucuresti - Str. Brezoianu, nr. 23-25

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:



  • 14 impresii despre restaurantul VATRA
  • Fara foto



    Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

  • Fara foto
    Iulia , 23 Iulie 2014

    Ma surprind comentariile pozitive la adresa acestui restaurant. A fost, fara doar si poate, una dintre cele mai crancene dezamagiri din ultima vreme. Da, atmosfera, locatia, muzica ok. Chiar foarte bune. Mancarea, insa, execrabila. Am fost 5 persoane si toate au plecat dezamagite. Salata VATRA (cea mai scumpa dintre salatele din meniu) o salata ordinara, cu un sfert (1/4 ou) 20 de grame de pui, tot atata branza, in rest o rosie, un castravete (maxim) si salata verde. Atat! Salatele la caserola din comert sunt, uneori, mai reusite. Servite intr-o farfurioara. Ciorba de fasole si ciorba de burta servite in boluri de maxim 150-200 de grame. Asa ceva nu am vazut nicaieri. Ceea ce pompos era numit PLATOU era format din 1 (un) mic, o bucatica de piept de pui, o bucatica de carne de porc si o bucatica de carne de vita. Asta e platou specific? Pret 59 de lei. Ostropelul de pui era de fapt pui prajit. Groaznic la gust. Pastrama de miel avea gust de peste si, desigur, a fost lasata in farfurie. Micii ok, dar la 6 lei/unitate te asteptai sa se topeasca in gura. Or nu, nu era cazul. De ocolit!

  • Fara foto
    Dan , 18 Ianuarie 2013

    Atmosfera de casa taraneasca chivernisita, curat, nefumatorii in sala separata (!) la demisol, decorat cu gust, nici prea incarcat, toalete curate. Locatia noua este mult deasupra calitativ fata de cea veche. Muzica cu volum la nivel civilizat, in w-end si 2-3 reprize scurte de dansuri populare cateodata. De fiecare data cand am fost era plin de turisti straini si corporatisti, in general grupuri si familii. Preparate proaspete, muncite, cu gust, aspect si savoare tipice bucatariei traditionale romanesti. Preturile un pic peste medie, dar rezonabile avand in vedere locatia si calitatea si mai ales in comparatie cu alte restaurante de acest gen. As adauga 2 minusuri: meniul nu prea clar redactat si explicat si serviciul cu lacunele obisnuite de-acum in restaurantele patriei, adica asigurate de un personal demotivat si slab pregatit. Aici totusi mai fac eforturi fata de alte locuri.

  • Fara foto
    Dana , 02 Decembrie 2012

    Am inceput seara cum nu se putea mai "bine". Felul de ciorba cerut nu aveau, adrei iute proaspat nu aveau,in schimb mi-a pus in fata ardei murat fara nici un fel de scuza sau expelicatie referitor la acest lucru. La felu doi am fost servita cu ceva ce numa la cantine mai gasesti: Cerusem ostropel de pui, si ghici cu ce ma pomenesc: o pulpa de pui prajita in ceaun ( avea o crusta foarteeee crocanta) aruncata intr-un sos extrem de condimentat si sarat. Si unde e ostropelul? Nici la " impinge tava" nu e ostropelul "gatit" (daca se poate numi asa) in halul asta. La atata lauda nu ma asteptat sa vad in farfurie ceva atat de odios si absolut deloc gustos. La desert, se repeta povestea cu ciorba... dupa ce 2 pers au cerut un fel de prajitura, cand a cerut a treia am primit raspunsul: " nu mai avem" si asta cu un ranjet pana la gura, venit din partea domniseoarei care ne servea si se vedea clar ca habar nu are ce e aia ospatarie. O MIZERIE!

  • Fara foto
    ionestii , 17 Noiembrie 2011

    Atmosfera calda, decoratiuni superbe, mai ales pt un restaurant romanesc. Serviciile au fost excelente cu ospatari zambitori. Mancarea e delicioasa, portii generoase. Noi am fost cu familia, insa ni s-a spus ca au saloane si pentru evenimente. Il recomandam cu multa caldura.

  • Fara foto
    eva kiss , 30 August 2010

    restaurantul e extraordinar,in cel mai mic detaliu.mancare excelenta.e de departe cel mai bun restaurant,ma refer in primul rand la mancare.

  • Fara foto
    Popescu Irina-Maria , 18 Iulie 2010

    Am ajuns aici impreuna cu sotul, dupa o plimbare in Cismigiu, ghidandu-ne dupa parerile de pe acest site. Decor specific romanesc numai in interior, terasa nu are nicidecum un aer rustic, cu exceptia unui coltisor minuscul la intrare. Serviciile par bune intr-adevar. Dar meniul ni s-a parut foarte saracacios fata de bogatia si varietatea oferita de bucataria romaneasca si la niste preturi discutabile chiar si pentru o zona centrala. Pentru cei ce au mancat vreodata o saramura adevarata, nu va recomandam in nici un caz saramura de pui. Sfatul nostru pentru cei ce au ramas multumiti de acest loc: mai cautati, in Bucuresti sunt multe locuri cu un meniu "autentic romanesc" mult mai bogat si mai apetisant. Noi personal am ramas dezamagiti de "Vatra"...

  • Fara foto
    zoli kiss , 17 Martie 2009

    Nu pot sa spun altceva decat ceilalti. Restaurant foarte bun, mancare adevarata, nu reincalziri. Pacat ca nu au muzica live.

  • Fara foto
    Mariana Zuzu (Bucatar) , 22 Septembrie 2008

    Un restaurant foarte placut. Atmosfera intima. Mancare excelenta. Servire impecabila. Nota 10.

  • Fara foto
    Roxana (Chef de cuisine) , 15 Iunie 2008

    Decorul traditional (poate un pic prea incarcat), dar ambianta e placuta, servirea este buna si mancarea e ca "la mama acasa". Dupa o masa copioasa, nu te gandesti decat sa revii cat mai repede.

  • Fara foto
    Ion Padure (Chef de cuisine) , 27 Mai 2008

    Preparatele traditionale romanesti sunt prezente in meniul restaurantului.

  • Fara foto
    Ion Padure (Chef de cuisine) , 27 Mai 2008

    Preparatele la ceau sun foarte bune.

  • Fara foto
    Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine) , 25 Mai 2008

    recomand acest restaurant pentru ca te face sa te simti mandru ca esti roman. Meniul este specific romanesc suta la suta, manacarea este foarte gustoasa

  • Fara foto
    gabriella , 01 Noiembrie 2007

    O atmosfera care te face sa te simti acasa, sa simiti aerul de familiar....atunci cand savurezi fiecare bucata din mancarea trafitionala comandata. in general beneficiezi de o masa gustoasa si bine pregatita si de o generozitate placuta a chelnerilor. Preturi care te fac sa sti ca intradevar ai mancat o mancare buna

  • Fara foto
    Laura , 03 Februarie 2007

    Ideal pentru pranz/cina linistita, cand vrei sa discuti in liniste cu prietenii. Sunt destui turisti/expati care mananca acolo, cei bine informati, zic eu :) decorat in stil traditional, cu muzica romaneasca in surdina (de petrecere sau folclor).
    Preparate delicioase, destul de scumpe, dar merita. In ultimul timp, a durat cam mult pana sa fie aduse la masa. Una peste alta, restaurantul meu favorit din Bucuresti, dintre cele cu specific romanesc.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol