»

WHISPERS

Locatie: Victoriei, Bucuresti - Str. Ion Brezoianu, nr. 4

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti: • 9 impresii despre restaurantul WHISPERS
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  IONUT , 10 Septembrie 2009

  Mergea mai bine cu niste preturi mai mici si niste ospatarite mai amabile.Acum cativa ani era o placere sa mergi acolo.

 • Andreea Constantina Manciu
  Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 19 Aprilie 2009

  Un restaurant cu o ambianta linistita, mancare gustoasa si preturi bune.

 • Fara foto
  Cristina Daniela Dunca (Chef de cuisine) , 26 Mai 2008

  Un decor inteligent, interesant, elegant in special datorita vitraliilor si candelabrelor. In timp ce consumati una din multimea de retete de cocktailuri, se poate citi si ziarul , deoarece Whispers am vazut ca pune la dispozitie mereu presa zilnica . Preparatele culinare sunt diverse, de buna calitate, gustoase si la preturi nepiperate. Recomand cu toata inima

 • Fara foto
  Dana Ionea , 30 Aprilie 2008

  Merg acolo cu placere, avand in vedere ca raportul preturi/preparate culinare este chiar ok. Si nimic nu se compara cu placerea de a te afla intr-un cadru tipic englezesc, savurand o mancare buna si citind cu multa, multa placere cartea Bridget Jones.

 • Fara foto
  cristi , 25 Ianuarie 2008

  Merg acolo de mai bine de un an. Este foarte ok ca bar. Mancarea nu e minunata dar cand te apuca foamea dupa cateva beri merge la fix. Ma bucur ca poti gasi acolo si beri englezesti originale.

 • Fara foto
  englezu\' , 18 Septembrie 2007

  super atmosfera, mai ales la meciurile de fotbal sau rugby, tipic englezeasca, foarte faina. cand nu sunt meciuri, lume putina, linistita, un loc foarte bun pentru o intalnire romantica (la meciuri, clar nu, nu vrei sa te vada transformat intr-un huligan :) servicii sunt ok, desi le preferam pe fetele de anul trecut. cat priveste preparatele si preturile lor... sa zicem ca intr-un an de zile au crescut preturile si au scazut portiile si inca destul de mult. cheers!

 • Fara foto
  Stefana , 23 Martie 2007

  Deosebit ca ambient , servicii tipic englezesti, un pic reci. Preparatele OK, preturi OK. Atmosfera placuta.

 • Fara foto
  Ramona , 10 Februarie 2007

  E tipic english, mancare la pret convenabil, un pub unde poti sa te destinzi ca si la un restaurant, sau, daca vrei, ca si la un bar, unde te intalnesti pentru un simplu drink cu prietenii. Servicii de calitate, personal prietenos, cadru foarte placut si prietenos.

 • Fara foto
  Pompiliu , 29 Martie 2006

  Un bar linistit, in care muzica e in surdina. Nu e foarte aglomerat si din aceasta cauza nici nu e foarte mult fum. Nefiind un bar de late night, bucataria se inchide pe la 24.00, dar e un loc ideal de stat cu prietenii. Se deschide pe la 10, si daca mergeti la pranz sa mancati, lumina care intra prin vitraliile frumos colorate este de mare efect, mai ales intr-o zi insorita.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol