Tăiaţi partea amară andivelor, apoi le tăiaţi feliuţe. La fel procedaţi cu carnea. Stafidele le puneţi de la început în sucul de la o portocală şi le adaugaţi în bol. Nucile tăiate sau zdrobite se adaugă, iar de la fructe se scoate partea albă si se taie dupa dorinţă.
Faceţi un sos din muştar, ulei, iaurt, suc de lămâie, puţin piper sau altă mirodenie dorită şi amestecaţi în salată.
La prima variantă, adăugaţi putin oţet balsamic şi brânza deasupra. Puteţi presăra şi verdeaţă dacă doriţi.
Sunt aparent ciudate, dar minunate şi gustoase, destul de light! Bune după sărbători!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii