Acadele chesecake cu ciocolata

Timp pregatire
720 minute
Complexitate
medie
Acadele chesecake cu ciocolata

Ingrediente

  • 100 gr smantana
  • 150 gr zahar
  • 450 gr crema de branza
  • 2 oua
  • o lingura de faina(30 gr)
  • esenta de vanilie
  • 300gr ciocolata neagra
  • bomboane decorative
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Bateti cu mixerul crema de branza cu zahar si esenta pana se topeste zaharul. Adaugati smantana si faina si mixati rapid. Adaugati cate un ou, mixand bine dupa fiecare. Puneti compozitia intr-un vas termorezistent pe care il asezati intr-o tava cu apa. Dati la cuptor la 170 grade pentru 45 de minute (in baie de abur nu va crapa deasupra).

Lasati la racit, acoperiti cu folie si dati la frigider pentru 4 ore(sau toata noaptea).

Luati cu lingurita parti din cheescake si modelati bine cu mainile bilute. Dati la frigider 2-3 ore.

Infigeti cate un betisor in fiecare bila pt a abtine acadele si dati bilele la congelator cateva ore.

Topiti ciocolata in microunde sau pe abur.

Treceti bilele prin ciocolata si presarati rapid bombonele decorative .

Asezati acadelele cu capul in jos pe o farfurie ai pastrati-le la frigider in momentul servirii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise