Bateti cu mixerul crema de branza cu zahar si esenta pana se topeste zaharul. Adaugati smantana si faina si mixati rapid. Adaugati cate un ou, mixand bine dupa fiecare. Puneti compozitia intr-un vas termorezistent pe care il asezati intr-o tava cu apa. Dati la cuptor la 170 grade pentru 45 de minute (in baie de abur nu va crapa deasupra).
Lasati la racit, acoperiti cu folie si dati la frigider pentru 4 ore(sau toata noaptea).
Luati cu lingurita parti din cheescake si modelati bine cu mainile bilute. Dati la frigider 2-3 ore.
Infigeti cate un betisor in fiecare bila pt a abtine acadele si dati bilele la congelator cateva ore.
Topiti ciocolata in microunde sau pe abur.
Treceti bilele prin ciocolata si presarati rapid bombonele decorative .
Asezati acadelele cu capul in jos pe o farfurie ai pastrati-le la frigider in momentul servirii.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii