Ingrediente
Pentru blat: 600 g faina, 150 g margarina, 250 g zahar, 2 oua, 1 lingurita amoniac dizolvat in 1 lingura lapte dulce fierbinte, 3 linguri miere de albine,1 lamaie, Pentru crema: 3 oua, 6 linguri faina, 220 g zahar, 300 ml lapte rece, 1+1/2 pachet de unt
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
23 voturi
Mod de preparare
2. Se amesteca toate ingredientele pentru crema si se fierb \"sub apa\". Se da jos de pe foc si cand e calduta se adauga untul. Se mai pun coaja rasa si zeama de la o lamaie.
3. Se aranjeaza prajitura astfel: un strat de blat, un rand de crema, 3 fasii blat cu cacao, un strat crema, 2 fasii blat cu cacao, un strat crema, 1 fasie blat cu cacao, crema iar deasupra \"acoperisul\". Peste acoperis se toarna glazura de ciocolata ( 9 linguri zahar pudra, 3 linguri cacao, 4 linguri apa fiarta, 2 linguri ulei). Peste glazura se presara cocos.
Pofta Buna!
Emilia D'ettorre Cseh , 07 aprilie 2014
asta da acoperis>>
Marinela Bodea , 07 aprilie 2014
asta da acoperis>>
Krisztina Berinde Kovacs , 07 aprilie 2014
asta da acoperis>>
Emilia D'ettorre Cseh , 07 aprilie 2014
quest lo farro per la pasqua ***specialmente per mia figlia*****
valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2013
o bunatate...
constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010
Bine mai arata !
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010
Arata grozav!
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
Imi place casuta ta, ma rog, acoperisul.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 martie 2010
Imi place aceasta prajitura...Si eu pregatesc ceva asemanator,dar ii spuneam cabana...