autor:

CHEF DAN

» » Borsuri si Ciorbe

Agurida de struguri (acreala de ciorba)

Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 mai 2013

Ingrediente
1 kg de struguri verzi inca nedati in parg,, apa 3 litri ,, una crenguta de leustean

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Ca sa putem reveni la un mod de trai mai sanatos haideti sa facem un pas si sa incepenm prin a schimba clasica sare de lamaie cu acest produs natural 100% si care nu necesita o manopere sau o cheltuiala prea mare.

Mergem in vie si culegem 1 kg de struguri verzi ,apoi venim acasa si curatam boabele de pe ciorchine ,le spalam dupa canon si le punem la fiert pana se plesneste boaba de strugure.

Un mod mai simplu si mai uimitor de a obtine agurida ,credeti-ma ca nu ve-ti gasi in asta lume.

Asa fierbinte se strecoara si se separa pulpa de zeama ,se adauga leusteanul pentru aroma .

Se foloseste imediat,se trage in sticle si se tine la rece sau se sterilizeaza si se foloseste pe timp de iarna
Daca ti-a placut reteta noastra "Agurida de struguri (acreala de ciorba)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se pune carnea de pui la fiert cu vegeta,legumele se taie cubulete si se pun la calit.Dupa ce sunt

9 voturi    6 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Bors cu ciuperci pleurotus

Bors cu ciuperci pleurotus

Incingem uleiul in vas, adaugam legumele date pe razatare sau la robot.Unduim impreuna 5 minute,

32 voturi    7 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • CHEF DAN

    CHEF DAN (Chef de cuisine):

    Am pregatit un bors calugaresc cu multe legume si niscaiva peste la conserva.Totul cules dis de dimineata din ograda manastirii ,am mars in camara dupa AGURIDA,am insfacat o sticla de un litru si am purces la acrit vestitul bors.V-as spune multe dar pentru cei cu dare de seama dar din cauza dezlegarii de care am avut parte am scapatat vreo doua toiuri mai mult inainte de masa ,iar acum sant in stare sa dovedesc tot borsul din oala .

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Neagu , 15 iulie 2017

    E foarte bună si sănătoasă

  • Fara foto

    Elena Popescu , 29 iulie 2015

    supere pt acrit ciorbele

  • Fara foto

    Grisa Florea , 08 iulie 2015

    incercarea pt asa ceva , nu dauneaza nimanui .

    • Fara foto

      Boy Gygy , 12 octombrie 2014

      iami iami

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de struguri verzi inca nedati in parg,
  • apa 3 litri ,
  • una crenguta de leustean

Raporteaza reteta

Fara foto

Neagu

E foarte bună si sănătoasă

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba ardeleneasca