autor:

CHEF DAN

» » Borsuri si Ciorbe

Agurida de struguri (acreala de ciorba)

Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 mai 2013

Ingrediente
1 kg de struguri verzi inca nedati in parg,, apa 3 litri ,, una crenguta de leustean

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Ca sa putem reveni la un mod de trai mai sanatos haideti sa facem un pas si sa incepenm prin a schimba clasica sare de lamaie cu acest produs natural 100% si care nu necesita o manopere sau o cheltuiala prea mare.

Mergem in vie si culegem 1 kg de struguri verzi ,apoi venim acasa si curatam boabele de pe ciorchine ,le spalam dupa canon si le punem la fiert pana se plesneste boaba de strugure.

Un mod mai simplu si mai uimitor de a obtine agurida ,credeti-ma ca nu ve-ti gasi in asta lume.

Asa fierbinte se strecoara si se separa pulpa de zeama ,se adauga leusteanul pentru aroma .

Se foloseste imediat,se trage in sticle si se tine la rece sau se sterilizeaza si se foloseste pe timp de iarna
Daca ti-a placut reteta noastra "Agurida de struguri (acreala de ciorba)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole boabe - de post

Ciorba de fasole boabe - de post

In prima faza daca va hotarati sa pregatiti acest fel e bine ca inainte cu o zi fasolea sa fie pusa

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE PERISOARE

CIORBA DE PERISOARE

Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt sau pestisori. Rosiile se spala,se oparesc cca un minut

113 voturi    28 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • CHEF DAN

    CHEF DAN (Chef de cuisine):

    Am pregatit un bors calugaresc cu multe legume si niscaiva peste la conserva.Totul cules dis de dimineata din ograda manastirii ,am mars in camara dupa AGURIDA,am insfacat o sticla de un litru si am purces la acrit vestitul bors.V-as spune multe dar pentru cei cu dare de seama dar din cauza dezlegarii de care am avut parte am scapatat vreo doua toiuri mai mult inainte de masa ,iar acum sant in stare sa dovedesc tot borsul din oala .

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Neagu , 15 iulie 2017

    E foarte bună si sănătoasă

  • Fara foto

    Elena Popescu , 29 iulie 2015

    supere pt acrit ciorbele

  • Fara foto

    Grisa Florea , 08 iulie 2015

    incercarea pt asa ceva , nu dauneaza nimanui .

    • Fara foto

      Boy Gygy , 12 octombrie 2014

      iami iami

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de struguri verzi inca nedati in parg,
  • apa 3 litri ,
  • una crenguta de leustean

Raporteaza reteta

Fara foto

Neagu

E foarte bună si sănătoasă

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de potroace