Allioli

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Allioli

Ingrediente

  • -un catel de usturoi
  • -ulei(cat cuprinde)
  • -3-4 fire de patrunjel(fara codita)
  • -un ou
  • -un varf de cutit de sare

Mod de preparare

Se pune intr-un bol inalt,catelul de usturoi curatat, sarea ,patrunjelul si se toaca cu blenderul pana se face pasta si apoi se adauga oul si se bate in continuare adaugandu-se din cand in cand ulei. Acest sos se va ingrosa la fel ca o maioneza ...cu cat puneti ulei cu atat se va ingrosa si se va face mai mult,dar decideti voi cat de iute si cat de mult vreti sa faceti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise