Se freaca untul cu zaharul bine pana devine o crema spumoasa, se adauga galbenusul si restul ingridentelor si se amesteca bine pana se formeaza un aluat.
Pe plansa se taie aluatul in doua si din fiecare parte se intinde o foaie de aluat subtire de 5mm se scot cu o forma rotunduri care se pun pe o tava tapetata cu pergament. Se coc in cuptorul incalzit dinainte la 180 de grade 10-15 minute sau pana incep putin sa se rumeneasca aurii. Se scot si se lasa in tava sa se raceasca dupa care se transfera pe un platou. Este bine sa se transfere cand sunt reci ca sa nu se sfarame. Se iau doua rotunduri coapte, se pune un strat bun de crema si se tavalesc prin cus cus. Se pot pastra cateva zile la rece. Sunt delicioase si se termina repede.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii