Carnea fiarta se desface in fasii potrivit de mari, se sareaza si se pipereaza . Se bat ouale bine,se adauga mustarul si faina si se amesteca bine pentru a nu avea cocoloase.Se adauga usor laptele , amestecand continuu, apoi mararul tocat marunt. Se trec fasiile de carne prin aceasta compozitie, care trebuie sa fie ca un aluat de clatite, si se pun la prajit in ulei incins cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii