Punem ardei si vinetele la copt .Intre timp ne punem sa facem aluatul din compozitiile de mai sus.il lasam la dospit pana isi dubleaza cantitatea .intre timp decojim ardei si vinetele. Cand aluatul este dospit il punem intr-o tava pe care o ungem inainte cu putin ulei, o intindem bine cu marginle un pic mai ridicate dupa care punem pasta de tomata pe tot aluatul si urmatoarea vinetele si ardei taiati in fasii subtiri si ultimul nucile de pin prajite intro tigai fara ulei, presarate pe deasupra. Se coace in cuptor cca 15 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii