Intr-un bol mai mare se pune faina, uleiul, oul, sarea si praful de copt, apa se incalzeste putin si se dizolva drojdia dupa care se toarna peste celelalte ingrediente se framanta bine cu mana sau cu un mixer, coca se portioneza in 6 bile se pune fiecare intr-o punga si se lasa la dospit circa 2 ore dupa care se poate intinde in tava rotunda pentru pizza. Atentie daca nu ati reusit sa o intindeti din prima incercare si ati facut-o din nou bila va trebui sa o mai lasati inca o jumatate de ora la dospit, in cazul acesta incercati cu alta bila.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii