1. Se pun toate alunele intr-o tava de copt si se dau la cuptorul incins la 200ᵒC pentru 8-12 minute, pana se prajesc usor.
2. Se lasa alunele sa se raceasca, apoi se pun pe un prosop de bucatarie si se freaca, pentru a indeparta orice coaja desprinsa.
3. Intr-o cratita mica, se pune miere cu romul pe foc potrivit 3 minute.Se adauga alunele si stafidele, se amesteca bine si se ia de pe foc.Se pune amestecul in borcan, se inchide borcanul cu capac si se lasa sa se raceasca.Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros.
4. Se pot servi alaturi de inghetata, deserturi cu ciocolata sau se pot folosi ca ornament la diferite preparate.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii