1. Se pun toate alunele intr-o tava de copt si se dau la cuptorul incins la 200ᵒC pentru 8-12 minute, pana se prajesc usor.
2. Se lasa alunele sa se raceasca, apoi se pun pe un prosop de bucatarie si se freaca, pentru a indeparta orice coaja desprinsa.
3. Intr-o cratita mica, se pune miere cu romul pe foc potrivit 3 minute.Se adauga alunele si stafidele, se amesteca bine si se ia de pe foc.Se pune amestecul in borcan, se inchide borcanul cu capac si se lasa sa se raceasca.Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros.
4. Se pot servi alaturi de inghetata, deserturi cu ciocolata sau se pot folosi ca ornament la diferite preparate.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii