Folia de “amardeen” se taie cu o foarfeca( sau se rupe cu mana) in bucati mai mici.
Se pun bucatile de “amardeen” intr-un bol si se toarna apa peste ele.
Se lasa la frigider 8-10 ore,amestecand din cand in cand cu o lingura, pentru a se dizova uniform bucatile de “amardeen”.
Se pun in blender cu apa de roze si se mixeaza bine, pana s-a obtinut un lichid omogen.
Se gusta si in fuctie de gust, se poate adauga zahar.
Se tine la rece pana se serveste.
Se poate decora cu seminte de pin(“snobar”), fistic sau frunze de menta.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii