Antricoatele se taie mai gros si se fac la gratar,sau la tigaie in putin unt.
Separat se face sosul:se topeste untul intr-o craticioara, apoi se adauga smantana pentru gatit plus cele 2 linguri de smanta amestecata cu faina,care se adauga in untul topit. Cand este aproape legat sosul, se adauga branza gorgonzola taiata cubulete,se potriveste de sare si piper si se amesteca bine pana se topeste branza.
Se toarna sosul peste antricoatele de manzat.Se poate folosii la fel de bine si muschiul de vita,care este mult mai fraged.
Se serveste cu legume sote, sau ciuperci la gratar
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii