Oul se fierbe timp de 5 minute, se curata si se taie cuburi mici. Castravetii se curata de coaja, se rad pe razatoarea mica si se pun intr-un castron.Branza feta se taie cuburi. Castravetii se scurg de zeama si se adauga intr-un bol impreuna cu oul si branza feta.
Se amesteca si se serveste pe paine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii