Se bat ouale spuma intr-un castron, peste care se rade branza prin razatoare si se adauga sarea, piperul si faina, amestecandu-se pana se omogenizeaza.
Carnea cruda se taie cuburi si se prajeste in tigaie.
Se lasa la racit si se amesteca cu compozitia din castron.
Se incinge ulei intr-o tigaie si se portioneaza cu lingura amestecul. Se prajesc pe ambele parti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii