Spalati cartofii si puneti-i la fiert in coaja intr-un litru de apa rece, cu putina sare, 20 minute la foc mic. Puneti la fiert ouale in apa rece cat sa le acopere pentru ~5-6 minute de cand a inceput sa clocoteasca apa.
Intre timp taiati toate ingredientele felii subtiri si incepeti sa aranjati pe un platou foile de salata verde, feliute de rosii, mezelurile si branzeturile sub forma de diferite modele. Curatati ouale, taiati-le felii, sferturi sau jumatati, asezati-le pe platou. Decorati cu gogosari, frunze de salata, etc. Din salata verde ramasa preparati o salata cu dressing vinaigrette obtinut din ulei, otet, sare si zahar. Asezati cartofii fierti si salata langa platoul cu de toate.
Puteti imbogati aceste bunatati cu un sos de usturoi (gasiti aici mai multe retete proprii). Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii