autor:

» » Aperitive

Aperitiv cu dovlecel si vinete

Autor: Beatrice Rotaru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Beatrice Rotaru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
3 oua, 150 g faina, 1 plic praf copt, 200 ml lapte, 100 g cascaval ras, 1 rosie, 1 ceapa mica, 1 dovlecel, 1/2 vanata, busuioc, 2-3 fire frunze de telina, 80 ml ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Cureti ceapa, dovlecelul, vanata si rosia si le tai marunt.

calesti ceapa, adaugi rosia, dovlecelul si vanata, sare, piper dupa gust si lasi la foc mic 20 min amestecand din cand in cand.

Bati ouale, adaugi ulei, lapte, faina si praf copt.

Pui cascaval ras, legumele calite, verdeata tocata, putin busuioc, torni compozitia intr-o forma de chec unsa cu ulei si dai la cuptor pentru 45 min.

Il tai dupa racire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu dovlecel si vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi In Crusta De Mustar

Cartofi In Crusta De Mustar

Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii

9 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de vinete cu leurda si maioneza

Salata de vinete cu leurda si maioneza

Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace. Se intorc

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Un aperitiv tare gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

    O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150 g faina
  • 1 plic praf copt
  • 200 ml lapte
  • 100 g cascaval ras
  • 1 rosie
  • 1 ceapa mica
  • 1 dovlecel
  • 1/2 vanata
  • busuioc
  • 2-3 fire frunze de telina
  • 80 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Beatrice Rotaru
Salam de biscuiti cu banana

Salam de biscuiti cu banana

Puneti margarina la topit cu ciocolata si laptele, suplimentar zahar daca vreti mai dulce. Zdrobiti

26 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Mingiute de cascaval date prin pesmet

Mingiute de cascaval date prin pesmet

Amestecati cascal, faina, oua, delikat, faceti mingiute mici pe care le dati prin pesmet si le puneti

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Tarta cu banane caramelizate

Tarta cu banane caramelizate

Curatam bananele de coaja, le taiem pe lung, apoi in jumatate. Intr-o tigaie de teflon topim zaharul

5 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Ciuperci umplute